Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Mne vzdy prisla na ucet 13 teda vcera ale zatial neprisli. A som z BA a mam CSOB
Podľa mňa to bude dnes
@darkman181 ja to iste. Teda cakam matersku a najneskor 14ho boli vzdy na ucte
Tak dufam ze okolo 10:00 uz budu na ucte. Inak mam smolu a budem cakat dalej alebo budem volat do socialky.
Nie je ziadne vzdy. Vyplatny termin nie je vzdy rovnaky den. Mne prisiel rodicak od 11. do 16. v roznych moznych datumoch, neviem ako materska, ale nemozete sa spoliehat na ziadne "VZDY"
@mircalla
@nikuska744
A v pohode môže prísť aj 29 😀
Presov rodicovsky prispevok na ucte
TN rodicovsky na ucte
@darkman181 ahoj, mozem prosim otazocku. Kedy pripisuje CSOB platby? Menila soma banku a teda netuším, kedy by mohlu byt peniazky na ucte. Ďakujem
Z vub banky mal nekto? Z východu?
Nitra SLSP rodicak na účte
NMnV rodicak nabehol
@michelle34 ja mam csob a zvykne nabehnut okolo 11. Niekedy aj skor, cize od 10:30 do 11:30 priblizne
Slsp Prešov, teraz nabehol
Ba ma niekto rodicak
Ba materska?
@lennkka17 ďakujem 🙂 tak trochu stresujem ci som napísala dobré číslo účtu, keďže mávam 13 vo vacsine peniažky na účte
@nikuska744 mne chodí tiež väčšinou 16teho. Výnimkou sú iba sviatky alebo ak je víkend tak príde bud 15 alebo dokonca 17 😅
SLSP puchov rodicak na ucte
Rodicak Bb?
Ba stale nic 😂
Žilina že vraj iba zajtra
Materska TT dnes nabehla
@darkman181 ja mam tatra banku ta az po 11 posiela sms
@kattarina1983 aj ja
@kattarina1983 ale nemám SMS aktivovane
@darkman181 ba nie.asi mame ca...teda mne az po 11:30🤣uvidime
Prešov unikredit mám

Ženy, prepáčte, vy neviete v ktorý dátum vám chodí rodičovská, materská? Mne chodí vždy 16. Ak 16 vychádza na víkend, tak príde 14. alebo 15.