Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Košice - rodičovský - TatraBanka - nabehol na účet cca 10:30, SMS ale ešte neprišla
ga ma niekto?
Zilina tatra banka rodicak nabehol
žilina prave nabehol
Stará Ľubovňa o jedenástej pipla sms
@tinkax ja mam tiez BA VUB a nemam. Chodieva mi o 12
@ewuska123 ano ja
Nejako to dnes strajkuje🙂
Ahojte, viete o koľko presne sa mal zvyšovať rodičovský príspevok a prídavky na deti? Mne dnes prišlo ale zdá sa mi to nejako málo
@luckajanko prislo mi o 7eur viac 😀 jupiii
@luckajanko rodicak o nejakych 6 eur a pridavky 0,66 centov . Cize ti malo prist 220, 70 + 24,34
@jenny257 Ďakujem
@mrkvicka060
@tinkax mne aj o 13:30🤣ftipna banka
Bb nikto este?
@luckajanko nemuseli dat ani to. Vieš ako sa vraví, kto si malo neváži, veľa si nezaslúži 🤣
Prosim BA, ma uz niekto na ucte PN?
@mrkvicka060 ano okolo pol 12 mi dosla materska
@charlottevalca Zvolen prišiel okolo obeda VUB .
@mrkvicka060 jasne 😅
@evittam Môžem sa ťa opýtať? Od 7.1. 2019 som na MD. Do dnešného dňa mi neprišiel ani výmer o výške materskej ani mi nenabehli peniaze na účet. Švagriná nastúpila 12.1.2019, tá istá banka, to isté mesto a prišiel jej aj výmer aj peniaze. Majú čas do konca mesiaca? Dnes celý deň čakám a nič. A už sa tam nedovolám. Dakujem
@sunnygirl44 Na rozhodnutie maju 60dni. Kedy si doručila potrebne doklady do SP?
@evittam žiadosť o MD som predložila môjmu zamestnávateľovi. Sekretárka papiere odniesla 11.1. Môžem ešte počítať s tým, že mi peniaze prídu tento mesiac?
@sunnygirl44 Mozno v druhom termíne.

BA VÚB je to tu 🤣