Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@evittam asi mysli tak, ze z upsvaru prisli a este caka zo socialnej p. Ja som na tom tiez tak...
ahojte, chcem sa spýtať: od 28.1. som bola na očr-ke, avšak vyplatenie za tie 4 dni v januári mi ešte neprišlo. Kedy by som ho mohla očakávať?
@rea92 prislo mi az okolo 25
@veronikastrickova Ďakujem pekne za info 😀
@rea92 skor cakajte naozaj az po 20.
Viem, že troška mimo otázka ale neviete prosím či daňový bonus na dieťa keď si uplatňujem v daňovom priznaní za celý rok sa pripočítava k už zdanenej výplate alebo ho zdania aj s výplatou? Ďakujem
@kikus391 ja by som zase chcela vedieť keď robím len na polovičný úväzok ci mam nárok na daňový bonus
bože...mne tá očr-ka stále neprišla!!!!!!!! a čakám na ňu ako na božie zmilovanie ☹
@rea92 tak treba zavolat na urad jednoducho
@marshmallow Pokial je vyska tvojej mzdy minimálne polovica minimálnej mzdy tak ano.
@veronikastrickova Na aky urad?
@evittam na socialku zeby? Vsrtko su to urady, ci sa mylim?
@veronikastrickova Sociálna poistovna je Sociálna poistovna a nie urad. Ale pre niekoho ano. Pre mna je to SP.
@evittam prosim ta nechytaj uz aj v takychto veciach za slovicka. Je rozdiel ked opravujes pri rodicaku a materskej, ale z kazdeho sa uz naozaj nemusis snazit robit sprosteho a zo seba jedinu dokonalu.
@veronikastrickova Ja z nikoho nerobím sprosteho. A ani nie som dokonalá. Slusne som sa vyjadrila. To je všetko.

Baby dnes asi neprisli peniazky vsetkym ze? Aj mne iba cast.