Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@lienkalenmoja Nie. Súrne ti tie €?
Bratislava Csob dnes este nenabehol
@lienkalenmoja Aky horor sveta?! Cas maju do 30.v mesiaci-vid zakon. Cize bud rada, že budes mat v piatok.
Boze, kazdy mesiac to iste...minuly mesiac sa zhoduje s tymto, tak prva varka dnes a druha varka zajtra...tak ako vo februari, vy by ste dokazali pisat uz 10. Normalne mi z vas rozum stoji, ja viem, ze potrebujete peniaze, ale toto je chore..
Cim neskor pridu tym vam dlhsie vydrzia.
@babulenka022 Ja tiež chapem že ľudia potrebuju €. Ide jar topánky treba pre deti kupit, nejaké jarné vetrovky ale polemizovať a rátať strašne keď to chodi vždy v rovnakom čase +- 3 až 4 dni netreba 🙂 A rutit sa tu z toho aký horor je že to príde až dnes a zajtra 🙂
Ke budu zajtra?dik za info
🙂
Bardejov nabehol 😉
Ahojte chcela by som sa spytat ,ci niektorej z vas prisiel Rp a az neskor rozhodnutie o priznani?momentalne cakam na rozhodnutie lehoty poznam pytam sa preto,ze v pripade podpory v nezamestnanosti mi prisli peniaze skor ako rozhodnutie
SN práve nabehol
Ke nabehol niekomu rodicak???
Ba materská niekto ?
KE materská na účte
Rodicak puchov SLSP na ucte
@misinka0611 pokial je to v tyzdni, tak mam pravidelne 16., tym padom teraz budu skor, ale aj tak ratam s ty, ze ked je 16. vikend, pocitam s pondelkom a ked pridu skor tak ma to potesi, ja som sama s 2 detmi, mam len syrotske na 1 dieta, ja nic, neboli sme manzelia a nahradne vyzivne 108€ na dceru a RP predlzeny, lebo maly ma problemy, tiez nevychadzam, lieky stoja vela, ale nerobim tu kazdy mesiac o 7 rano cirkus, ze nedosli peniaze, je to uz trapne
SLSP Nitra rodičak nabehol
Tak to dnes nabieha len SLSP?nenabehol rodicak nikomu KE okrem slovenskej sporitelni??Dakujem
ok dik

@lienkalenmoja keby nabehol, tak to sem baby napusu 🤦♀️