Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Ahojte 6.2 sa mi narodila dcera budem poberat rodičovský prispevok pride mi teraz aj za februar? Ci iba za marec dakujem vam za odpoved
@katarina8112 za februar, vyplaca sa spatne...
@katarina8112 len za februar.
@misinka0611
@solinkarka dakujem vam 🙂
Ahojte baby čo mislite nebehne zajtra niekomu rodičak? Aj ked viem že asi je to skoro!!!!
@lienkalenmoja určite až štvrtok a piatok ale zajtra určite nie
@lienkalenmoja Určite nie.
Dakujem za odpovede pekny den prajem
@lienkalenmoja až vo štvrtok,aj vo february boli až 14teho a presne takto isto vychadzali dni s datumom ako su teraz v marci
Žilina bude mať až piatok
@cikada a sala bude mat kedy nevies? A inak az v piatok to je horor sveta !!!!!😭😭😭😭
@lienkalenmoja horor ? Prečo ? 😅 veď je to stále skôr než zvyčajne 🤷♀️ Prvý ma väčšinou západ - Bratislava a tak . Druhy deň ma zvysok . Ale už sa stalo aj take , že poslali až po víkende 😅
@jenny257 Ja som západ BA - okolie a vždy som v druhej várke, medzi poslednými. Takze čakám v piatok 🙂
@lienkalenmoja Prečo horor? Normálny dátum.
@lienkalenmoja no hotova katastrofa 🤣🤣🤣🤣 nechceš mat rodicak uz 10-teho?
@cikada ako aj minulý mesiac ale inak mala predtým Za vždy 14teho. Ako to nenápadne posunuli
@misinka0611
@beky1813 tak sa to potom zmenilo lebo kamoska mala vždy skôr než ja 🤷♀️😅
Nahodou materska MI bude zajtra?
@mimiqa ja poberám materskú z ba ale vypláca sa to medzi 12-15 takze tiež ťažko
@micayla997 ano...ono to je uplne jedno teraz bo naozaj ako kedy....len tak myslim ze volakedy chodilo neskor
Trenčín materská píla (sesternica mi písala)
Baby prosím vas prišiel niekomu rodičak?.. kamoška mi pisala že jej nabehol.

@nika_17 A v com sa vyhovára?! Co za doklady chýbajú?