Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@ninka1609 dookola su tu kladu tie iste otazky, ja som asi hlupa, ked najprv hladam a ked nenajdem az potom sa opytam. A preco by mali mnou burcovat hormony? Je tu milion twm s tym istým. Stale dookola sa pytaju zeny na vyplatnw terminy, pritom urady maju cas do 30-31 v danom mesiaci. To ze posielaju skor je len pre lidi dobre. Ale ja by som uz napriklad fakt chcela vediet co by robili, keby to tak aj naozaj spravili, ze ich poslu az vtedy. By im ludia "zavarili" telefony, lebo by vyvolavali kde maju peniaze.
@ninka1609 ty ai fakt mimo, ale vysvetli mi preco by mnou mali burcovat hormony
@dajana555 ja som bola sama so synom, mimo rodiny, platila som si vsetko sama a zvladala som to, vzdy som cakala 16.teho, ked prislonskor tak parada. Ale uz to tu prekracuje hranice hluposti, viem ze to tu nepatri, ale neviete.... Ved neni take tazke hladat odpovede.
@ninka1609 prexo by sme mali byt hrdinky, aj mne niekedy nevychadzalo a bola som aj tyzden bez penazi, ale doma som mala aspon potraviny nakupene a nepytala som sa dookola a to som na tych peniazoch bola zavisla, lenze som sa rychlo uvedomila, ci mam kazdy mesiac takto cakat, alebo zdvihnem zadok a budem nieco preto robit aby som aspon trochu lepšie vychadzala.
@evittam to mi je jasne😊a pri tolkych zamestnancoch duplom😊no ved uvidime kedy pridu😊
@ninka1609 ja som sa pytala na pn a nikto si nerypol....
@diabliq6666 kamaratke neprisla 2mesiace pn lebo jej nadriadena zalozila papier na peniaze na stol pod papiere co chyta kazdy den a to dobre vedela ze ho musi odovzdat. Az ked potom volala na socialku, preco jej neprisli, tak sa nato prislo. Ale hned jej ich obratom poslali. Preto si nikdy nemozes byt ista vecami co prejdu dalsimi rukami.
@veronikastrickova to sa stalo aj mne,že mi pn založili a peniaze neprišli až ďaľší mesiac
@veronikastrickova tak ja by som isto necakala dva mesiace, len som zistovala kedy mam cakat a kedy riesit ked nepridu
@diabliq6666 Ja som si vzdy vsetko vybavovala sama. Dala potvrdit v praci, mzdarka si nechala kopiu a ja som si osobne zaniesla co bolo treba na SP kde som si dala kopiu potvrdit o prevzatí. Pri dlhodobej PN som len do prace poslala scan prechodky.
@veronikastrickova No hrdinka uz pomazala. 😂😂😂
Ženy, matky , dospeli ľudia? Je toto potrebné? Riesit kto , prečo potrebuje peniaze? Ak vy nepotrebujete resp. Vám je jedno aj keby došlo toho 30 teho super, fajn , ale zdá sa mi neeticke riesit iné ženské že čo potrebuju peniaze keď ja nie lebo nechodim v ich botach a buďte radi že vy takto čakať nemusite.
Na druhej strane tie čo čakáte ukludnite sa.. penaze nabehnú keď nabehnúť maju a stres nikomu nepomôže ani spam v tejto skupine.
@dajana555 Na Slovensku si ani zarabajuci nemôže dovoliť že mu nepríde výplata lebo u institucii neuspeje to keď povie a viete čo nešiel mi doma net nemohol som zaplatiť účty.
@misinka0611 no ty tiez nemozes vediet kto je v akych topankach . Ja si tiez nemozem dovolit cakat do 30 ale nikdy som sa nepytala kedy bude :D plus minus je vzdy rovnako .
@diabliq6666 no neriesila, lebo muz jej peniaze dava preto si to vsimla az neskoro
@misinka0611 niektore to tu uz naozaj prehanaju s nedockavostou. A nevycitaj nam, ked nevies co dotycna pisala, pre nieco su jej komentare zmazane, kedze jedina kto urazal bola ona.
@evittam tak osobne nehrozi...ja som z ke a zamestnavatel z bb,takze to je kus daleko
@jenny257 Veď pisem. Práveže neviem a preto neriesim iné že prečo cakaju tak strašne každý deň, na druhej strane spam a stres tu im nepomôže mesiac čo mesiac konšpirácie kedy príde. Radsej zavolať keď má už čas tlaci. Malo ludi si môže dovoliť čakať do 30 teho. Kazdopadne vždy to chodi cca rovnako a či to príde 12 alebo 15 tento mesiac je už jedno.
@veronikastrickova Ja som to myslela všeobecne keďže každý mesiac sa to ru opakuje a už mi to nedalo a nikdy nikto ten rodicak neprivolal skôr.
@diabliq6666 Existuje pošta.😉