Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@diabliq6666 Tak ak sa mozes spoľahnúť samozrejme.😉
@veronikastrickova nikoho som tu neurazila tak sa preber napísala som ze s vami burcuju hormóny lebo len čakáte na dakoho kto napíše aby ste mohli rypnut toť vše... A kométy som zmazal preto aby sa vám dobre spalo Hrdinky
@ninka1609 mne by sa spalo dobre aj bez toho aby si to zmazala
ja poznám ľudí ,ktorí sa vyznajú, ale správajú sa ku všetkým kultivovane, čo o tvojej chránenkyni sa nedá povedať...ale čo už, vrana k vrane sadá....
Bambuleeeee kludd 😘 ....otazka rodicovsky chodi tak cca ako materska?
@beky1813 ako nemali by mazat uzivatelky, ale rovno ip adresy, z ktorych sa prihlasuju, lebo toto je hnus
No tedaaaa...dzifcence toto hadam nie
@mimiqa cca rocnako. Materská mi zvykla chodiť tak o 1-2 dni skor ako rodicak.
@misinka0611 dakujem....koli trvalemu chcem vediet....✌😘
Jeeej tu je ale veselo 🤣
@etna112 Bola by si taka laskava a prestala vnasat do tejto temy tvoju osobne frustracie? Si uz maximalne trapna. Ak nemas, co k veci, tak prestan vyvolavat konflikty. Stacilo.
Chcem sa opytat kedy bude chodit podpora v nezamestnanosti? Ak nahodou niektora ma v tom prehlad. Vopred dakujem
@rebekavivivien SP ma jeden termín. Okolo 15.v mesiaci.
Existovala tabulka SP za december kedy budu posielat materske na bank.ucty. Nahodou nieco take neni teraz za april? U mna posledna,tak mohla by skor 😆😅😄

@evittam vnutorna podnikova je rychlejsia😊