Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Neviem, čo stále frflu, ved chodia v rovnakom časovom odstupe cca ten mesiac, každý týždeň by dávky nechceli? To by bolo fasa, ne 🤣
Na fb už pisu baby že nabiehaju materské a dokonca aj daňové 🙂
Prisiel este niekomu rodicak?
@charlottevalca nikomu este neprišiel 🙄 ved je len 10.4
@beky1813 zienka tu pisala ze nabehol tak som len chcela vediet ci aj niekomu inemu
@charlottevalca nikto tu nic take nepisal
@beky1813 monula 20 to tu pisala
@charlottevalca to písala názov skupiny 🤣🤣🤣🤣 to fakt nikto nečíta suvislosti
@beky1813 😂😂😂😂😂😂😂😂
@monula20 ano danove mne prislo, ale od byvaleho zamestnávateľa
@beky1813 To je tak keď je niekto dlho doma 😂 Zas vyvolávanie rodicaku od 10 - teho 😁
@etna112 Tebe nie, len tvojmu druhemu nicku. Ani jedna z vas a mnoho dalsich ani po x vysvetleniach nechape, ze peniaze nemeskaju, ze kazdy okres to ma inak, kazdy mesiac to nemusi byt 15 a ze rodicak a matersku vyplacaju ine institucie a ze to nezavisi od ochoty danej pracovnicky kedy dostanes tych par eur
Nezvyknem sa to pytat ale je nejaka sanca ze by zajtra nabehol rodicak?
Tak snad v pondelok aj davky pusti soc.poistovna nakolko vcer mali uzavierku ale tetuska mi nevedela povedat ci budu alebo nebudu skor
Kedze dnes este nikto nemal podla mma bude az v pondelok
@mimiq Možno len tým čo sú v prvej várke , tých pár okresov. Gro žien bude mat “ až “ po víkende. Ja so zajtrajšom vôbec nerátam.

@misinka0611 vďaka. Bol to vtip v súvislosti s predchádzajúcou diskusiou. Pekný deň 😀