Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@kacena93211 asi nestihli spracovat ziadost a je mozne,ze to bude az maj
@demonka5 Nestihli spracovat žiadosť o príspevok pri narodení ale ziadost o RP ano? Divne. Skor si myslím,ze im nieco chýba....
@kacena93211
@evittam je možné, že to nestihli spracovať.
Rodičovský som dostávala už predtým.Narodila sa mi druhá dcérka, na ňu som teraz žiadala príspevok pri narodení.
@kacena93211 Aha. Tak potom ano.
@kacena93211 na druhú dcéru nepoberaš materskú?
@laurika26 nie
Mal už niekto z okr Michalovce rodicak?
KE rodicak mal miekto?
V pondelok asi nenabieha či?
LH práve nabehol 👌
Niekto Košice okolie rodičak na účte mam narodeniny potešilo by
Csob rk na ucte-sme mi neprisla
Dunajská streda mal niekto baby?
Svidník SLSP rodičovský príspevok nabehol
Sl rodicak nabehol :o
Senec TB mam
Ba-VÚB rodicak nabehol
Ba rodicak tatra banka už pipol
Prisla vam uz materska ČSOB? 3.3. Sme podavali ziadost tak rozmyslam ci uz by to mohlo byt vybavene
Zilina práve nabehol, UniCredit
ga rodicak slsp nabehlo.
Slsp kosice rpna ucte
Ahojte teraz som postrehla že si môžem uplatniť príspevok na starostlivosť o dieťa keďže som študentka o.O vyplatia mi všetky mesiace odkedy sa malý narodil?
Dnes som volala, že čo sa deje, že už druhý mesiac mi nenabehol RP a informáciu mi to telefóne nemôžu dať, musím prísť osobne... stretli ste sa už s tým?
Odniesla som žiadosť, všetky prílohy, čo k tomu treba, všetko bolo v poriadku podľa referentky, to keď sa neozvem, tak oni to majú na háku? Keby aspoň nejaký list poslali, veď už prešli 2 mesiace.

@kacena93211 pride na dalsi.mesiac... ja som tak ziadala v decembrk a prislo.mi az v januari