icon

Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?

traktor
13. júl 2012

...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉

beky1813
12. apr 2019

@martuna2605 ani jedno. Aprilovy dojde v maji

martuna2605
12. apr 2019

@viera8410 aha ano je to spätne? Ok dakujem, nedoslo mi to 🙂

martuna2605
12. apr 2019

@beky1813 ok dakujem pekne

viera8410
12. apr 2019

@martuna2605 ano spetne nic nettreba reklamovat

lubik87
12. apr 2019

@blackcat8885 buď rada že máš.nenarocne deti a vieš.pri nich niečo zarobiť a radšej tu nevykrykuj kým ťa niekto nenahlásil na úrady ak neplatis dane...

blackcat8885
12. apr 2019

@lubik87 mam živnosť takže kludne a robím keď malý spi

blackcat8885
12. apr 2019

@lennkka17 vyrabam svadobné doplnky na objednávku výzdobu atď

nikyju
12. apr 2019

Ahoj chcela by som sa len opýtať. Nabiehaju vám len do obeda alebo aj po tak okolo tej 15

laluska123
Autor odpoveď zmazal
kuliskovalucia
Autor odpoveď zmazal
jenny257
12. apr 2019

@lubik87 aj pri náročných deťoch sa dá pracovať . Kto chce hlada cestu , kto nie hľadá výhovorky . Mám 2 náročné deti a všetko stíham 😅😈

lubik87
12. apr 2019

@jenny257 aj ja mám 2 náročné deti jedno dokonca s postihnutím a pracujem.z domu ale aby to bolo na úkor.toho že sa s nimi nehram ale zapnem im telku alebo ponocujem tak to nie ...tiež.sa variť nedá keď dcérka stále chce."pomáhať" takže to riešim.cez.jej obedny spánok ..pracujem.vecer keď zaspia a je to cca 2 hodiny ..a teda musela by som.mat teda sakra hodinovú maržu aby sa o tom.dalo.povedat ako privyrobenie :D nieje to o vyhovorkach ....ale.o.moznostiach a prioritách

mircalla
12. apr 2019

@lubik87 Prepac, ale toto ozaj nikoho nezaujima. Tema je uplne mimo toho, co pises. Hrat sa tu teraz na to, kto viac pracuje, ci stiha....

lubik87
12. apr 2019

@mircalla odpovedám tebe ?

mircalla
12. apr 2019

@lubik87 Nie - akurat to nikoho nezaujima. Sama si tu zacala vytahovat veci, ktore s temou nesuvisia. Ci vidis nejaky dovod, preco by sme tu mali citat co stihas ci nestihas?

lubik87
12. apr 2019

@mircalla ja som reagovala na príspevok vyššie kde jedna písala že si treba privyrobiť..načo reaguješ keď ťa to nezaujíma 🙂

misinka0611
12. apr 2019

Gratulujem Vám ste super ale toto fórum o tomto fakt nie je a každá si vieme zvazit či chceme alebo nechceme pracovať či môžeme alebo nemôžeme alebo či nám treba alebo nám netreba.

evittam
12. apr 2019

@martuna2605 RP, MD, podpora,PN, OCR sa vyplaca mesiac spätne. Cize nic sa netvári mesiac pozadu.

macik166
Autor odpoveď zmazal
11mirka22
12. apr 2019

@evittam presne tak isto ako mzda....základná finančná gramotnosť u niektorých vážne pokrivkáva...

evittam
12. apr 2019

@11mirka22 Tak bohuzial a je to smutne. Zakladna finančna gramotnosť je na SVK bohužiaľ biedna. Cest výnimkám.....A odkedy som na MK tak len "ziram" kolko je tých ludi a este ak to spomenies si za rypacku, pizdu a podobne lebo len rypes a nemas co riešiť lebo ony su tie co nemusia vediet ani zakladne veci a ty si ta co len zbytocne riesis.😁😉😎

11mirka22
12. apr 2019

@evittam je to smutné, ale tak predstaviteľom tohto štátu to vyhovuje, robia z nás závislé ovce, ktoré natŕčaju dlane... Nás staršie ročníky ešte trochu viedli ku gramotnosti v tejto oblasti aspoň rodičia. Čo tieto matky, ktoré hľadajú odpoveď na každú sprostost na modrom koniku naučia svoje deti? naši rodičia internet nepoznali, hľadali pracne odpovede na svoje otázky u rodiny, známych, v knižniciach. Dnešný mladý ľudia majú internet, čiže neobmedzený prístup k informáciám a sú schopní maximálne klásť primitívne otázky dookola nonstop do rôznych fór a diskusií, ani len hľadať odpovede a filtrovať nie sú schopní... Sú z nich len bábky, ľahko dostupné a ovládateľné.... Toť môj vylev, snáď to nevadí keďže "rodicak už nabehol", nebudem nikoho dráždiť...

laska201
12. apr 2019

Baby tak aby sa to vratilo spet k teme.dnes ma prekvapila sms posledny rp mam na ucte.

laurika26
12. apr 2019

ženy je apríl vo februári som požiadala o RP, prídavky mi chodia každý mesiac, rodičovský príspevok mi stále neprišiel február, marec 😲

evittam
12. apr 2019

@laurika26 Ked si požiadala vo februári tak buď ti pride teraz v aprili za 2+3 ak nie tak riesit prečo. Btw.ziadala si aj o rodinne aj o rodičovský?

laurika26
12. apr 2019

@evittam no v pondelok budem riešiť, čo sa deje, vo februári som žiadala iba o RP, a možno si len dávajú načas, v máji mi prídu veľké peniaze 😂

romeoo123
13. apr 2019

Dobrý deň prajém neviete kedi budú materské na účte raiffq

misinka0611
13. apr 2019

@romeoo123 pondelok / utorok

romeoo123
13. apr 2019

@misinka0611 ďakujem

kacena93211
13. apr 2019

Dobrý večer.
Prosím Vás v marci som posielala papiere na príspevok pri narodení dieťaťa.V piatok mi prišiel rodičovský príspevok, ale príspevok pri narodení dieťaťa nie.Neviete ako je to možné?
Vopred ďakujem za každú odpoveď