Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@viera8410 aha ano je to spätne? Ok dakujem, nedoslo mi to 🙂
@beky1813 ok dakujem pekne
@martuna2605 ano spetne nic nettreba reklamovat
@blackcat8885 buď rada že máš.nenarocne deti a vieš.pri nich niečo zarobiť a radšej tu nevykrykuj kým ťa niekto nenahlásil na úrady ak neplatis dane...
@lubik87 mam živnosť takže kludne a robím keď malý spi
@lennkka17 vyrabam svadobné doplnky na objednávku výzdobu atď
Ahoj chcela by som sa len opýtať. Nabiehaju vám len do obeda alebo aj po tak okolo tej 15
@jenny257 aj ja mám 2 náročné deti jedno dokonca s postihnutím a pracujem.z domu ale aby to bolo na úkor.toho že sa s nimi nehram ale zapnem im telku alebo ponocujem tak to nie ...tiež.sa variť nedá keď dcérka stále chce."pomáhať" takže to riešim.cez.jej obedny spánok ..pracujem.vecer keď zaspia a je to cca 2 hodiny ..a teda musela by som.mat teda sakra hodinovú maržu aby sa o tom.dalo.povedat ako privyrobenie :D nieje to o vyhovorkach ....ale.o.moznostiach a prioritách
Gratulujem Vám ste super ale toto fórum o tomto fakt nie je a každá si vieme zvazit či chceme alebo nechceme pracovať či môžeme alebo nemôžeme alebo či nám treba alebo nám netreba.
@martuna2605 RP, MD, podpora,PN, OCR sa vyplaca mesiac spätne. Cize nic sa netvári mesiac pozadu.
@11mirka22 Tak bohuzial a je to smutne. Zakladna finančna gramotnosť je na SVK bohužiaľ biedna. Cest výnimkám.....A odkedy som na MK tak len "ziram" kolko je tých ludi a este ak to spomenies si za rypacku, pizdu a podobne lebo len rypes a nemas co riešiť lebo ony su tie co nemusia vediet ani zakladne veci a ty si ta co len zbytocne riesis.😁😉😎
@evittam je to smutné, ale tak predstaviteľom tohto štátu to vyhovuje, robia z nás závislé ovce, ktoré natŕčaju dlane... Nás staršie ročníky ešte trochu viedli ku gramotnosti v tejto oblasti aspoň rodičia. Čo tieto matky, ktoré hľadajú odpoveď na každú sprostost na modrom koniku naučia svoje deti? naši rodičia internet nepoznali, hľadali pracne odpovede na svoje otázky u rodiny, známych, v knižniciach. Dnešný mladý ľudia majú internet, čiže neobmedzený prístup k informáciám a sú schopní maximálne klásť primitívne otázky dookola nonstop do rôznych fór a diskusií, ani len hľadať odpovede a filtrovať nie sú schopní... Sú z nich len bábky, ľahko dostupné a ovládateľné.... Toť môj vylev, snáď to nevadí keďže "rodicak už nabehol", nebudem nikoho dráždiť...
Baby tak aby sa to vratilo spet k teme.dnes ma prekvapila sms posledny rp mam na ucte.
ženy je apríl vo februári som požiadala o RP, prídavky mi chodia každý mesiac, rodičovský príspevok mi stále neprišiel február, marec 😲
Dobrý deň prajém neviete kedi budú materské na účte raiffq
@romeoo123 pondelok / utorok
@misinka0611 ďakujem
Dobrý večer.
Prosím Vás v marci som posielala papiere na príspevok pri narodení dieťaťa.V piatok mi prišiel rodičovský príspevok, ale príspevok pri narodení dieťaťa nie.Neviete ako je to možné?
Vopred ďakujem za každú odpoveď

@martuna2605 ani jedno. Aprilovy dojde v maji