Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Žilina vraj 13teho bude mať uzavierku
Ja už som aj 18teho mala. A A východe neviem ci dakomu skôr jak 15teho chodí. Možno pred vianocami
Rodičovský na ucte 👍
Tak skoro?tak potom do piatku mame všeci na učte či?
@buducabyvala ja som tak mala tiez uplne posledny rp som dostala medzi uplne tymi par zien co maju ako prvucicke.
@buducabyvala nejako skoro...a aký okres ?
@buducabyvala no to je tych par zien uplne prve.a zajtra je uz normalne prva varka a v piatok druha varka.tiez sme mavali dlho v druhej varke a potom to opet dali do prvej varky.
@buducabyvala a ten posledny som mala tak ako ty teraz.este som kukala ci aj ostatne maju a tu nic.az ten dalsi den v prvej varky.
@taniat87 podľa tohoto by dom sa neriadila minulý mesiac som sek mala 17.5
TN materská bola sesternica dala info
@klarissa25 partizanske
tak to je fain do piatka mame všeci na učte👍
Manzelovi zas dnes rano pipla podpora. Co som cakala ze az v piatok bude.
@buducabyvala Partizánske malo na už rodicak? Mne nedošiel
Neda mi nereagovat, ak poberate na SR rodicovsky a meska 1,2 3 dni budte radi. Moja dcera ma 2,5 roka a este som z Rakuska nedostala schvalenie na jeho poberanie, takze sme doma 2 roky za 0€ pretoze urady povedali ze sme v lehote a mame dalej cakat.
@parvinka0001 tak nechapem naco to tu vesanu a metu tym vsetkych 😒
@laska201 moj mansel robi v AT a mne tu davaju aj pridavky aj rodicak a z AT vyplscajj len rozdiel.Ak vam to este nevyplatili,skuste napisat ombudsmanke do AT.My sme tak pri prvej dcere spravili ked po 2rokoch nevyplatili a potom odrazu nam do 2tyzdnov prisli peniaze.Sorry ze to pisem tu,chcels som len pomoct.
Prosím vás Košice okolie rodičak mal už niekto na účtoch? Dakujem
@sebik0 Niesom z Košíc ale nie.
V pondelok už budeme mať všetci. Dnes ešte určite nie. Ak začnú posielať tak prvá várka až zajtra si myslím
ja mám vždy v piatok keď to vinde cez víkend

prva varka bude vo stvrtok, druhá v piatok a tretia v pondelok, ta tretia by mal byť východ...