Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Krasinka mne povedali na úpravu keď som papiere išla dať na rodičovský lebo do teraz som mala materskú ale nechám sa prekvapiť
@beky1813 Takze okolo 10. júla prvý príspevok od gabec001 a nie cita1 ? 😂😂😂😂
Dobry mohli byste ked viete povedat ci zajtra bude rodicovsky na vychode v vub bance????? dakujem
@gabec001 Lenže ti kt. to pisu to je len pár okresov, ti sa nerátajú do prvej várky. Po nich ide prvá várka a po prvej várke ide druha.
@gabec001 prosim mozem sa spitat ako jeto na fb rada bych to chcela pozriet
@sonickadavid ja som dnes volala na úrad.dnes mali uzávierku KE ze aj dnes išli peniaze ale ci stihnú sa na účty nám do zajtra pripísať mi na 100%nevedela povedať pani
@misinka0611 jasne že kvôli voľbám ale keď to prejde bude to fajn pre každu mamu
@renie77 a podla toho odfoteneho papiera čo tu je tak by mal mať východ až v pondelok...
@klarissa25 odfotený papier nebol pre východ...mám pred sebou harmonogram dávok pre východ takže viem kedy pôjdu peniaze...ale z bezpečnostných dôvodov pre istotu nefotím....ale tento mesiac je splatnosť zajtra a budúci 16-steho ;) nateraz vám to musí stačiť :D

Niekto nm?