Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Materská VUB Nitra práve nabehla
Krasinka mne povedali na úpravu keď som papiere išla dať na rodičovský lebo do teraz som mala materskú ale nechám sa prekvapiť
Na úrade práce
Tak dneska je prva varka a druha varka bude zajtra
Dnes bola prva varka? Nevidno
Zase sa tu objavil novozalozenynick z Kosic 🤣🤣🤣 to sa opakuje dost casto
@beky1813 Takze okolo 10. júla prvý príspevok od gabec001 a nie cita1 ? 😂😂😂😂
@misinka0611 vy ste velmi smesne pani 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
@misinka0611 na striedačku
@misinka0611 čo ja s tym že niekto iny píse????daj si pohou uz
Dobry mohli byste ked viete povedat ci zajtra bude rodicovsky na vychode v vub bance????? dakujem
@sonickadavid nie nemohli, to nik nevie, kedy nabehnú
Na facebook stranke ine pisi ze űz niektorym nabehly peniaze
@sonickadavid Zavolaj na úrad.
@gabec001 Lenže ti kt. to pisu to je len pár okresov, ti sa nerátajú do prvej várky. Po nich ide prvá várka a po prvej várke ide druha.
@gabec001 prosim mozem sa spitat ako jeto na fb rada bych to chcela pozriet
@sonickadavid ja som dnes volala na úrad.dnes mali uzávierku KE ze aj dnes išli peniaze ale ci stihnú sa na účty nám do zajtra pripísať mi na 100%nevedela povedať pani
no východ podla mna bude mať až 17teho v pondelok 🙂
východ bude mat peniaze zajtra
@misinka0611 a aj tých pár, čo sem píšu, že už mali dnes môže klamať 😀
budúci mesiac splatnosť 16.7.2019 - aby ste sa nachystali ;)
@misinka0611 jasne že kvôli voľbám ale keď to prejde bude to fajn pre každu mamu
@renie77 a podla toho odfoteneho papiera čo tu je tak by mal mať východ až v pondelok...
@klarissa25 odfotený papier nebol pre východ...mám pred sebou harmonogram dávok pre východ takže viem kedy pôjdu peniaze...ale z bezpečnostných dôvodov pre istotu nefotím....ale tento mesiac je splatnosť zajtra a budúci 16-steho ;) nateraz vám to musí stačiť :D

Niekto nm?