Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
resp. východ ako východ...ani neviem či celý východ ...nám púšťa dávky vecný správca zo sobraniec , ale neviem ktoré okresy obhospodaruje...takže možno to ani neplatí pre celý východ...
opravujem nie Sobrance ale Sabinov ;)
nebudem fotit interný materiál úradu...a ani informaciu už nemusim dať..ja to ku stastiu nepotrebujem
@klarissa25 ten papier je blbosť ja som mala minulý mesiac 17.5 už sek takže na účet to museli mať skôr a keď pozrieš naň vôbec to nesedi
@parvinka0001 nuž rodičák nechodí v jeden den všetkým takže pochybujem že zajtra všetkým príde...
@klarissa25 ja nehovorím ze príde ale podľa toho papiera by som sa neriadila
Ja si myslim ze ked dnes nenabehol nikomu tak zacne nabiehat az zajtra tym prvym a ostatne v pondelok
@charlottevalca a ako si k tejto úvahe prišla?
@justina74 dnes nik nepisal ze mu nabehol rodicovsky
@charlottevalca ale pisal :D
@jenny257 ale bolo ich málo, ak aj bola dnes prva varka zajtra bude druhu, a v pondelok posledná 🙂
@jenny257 ja som citala len materske nie rodicak
@pepe12333 tebe prišla materska, ona píše o rodičaku....
@klarissa25 Mne nie , žene :D . Aha tak potom beriem späť 🙂 .. Je pravda že prídavky ešte neprišli a to ma urad na starosti .
@pepe12333 presne tak...
@klarissa25 aj keď ich bolo malo , bolo a je jedno koľko 🙂
Uff je to ale blbosť podla mna by to mali posielať naraz... Ja ked som bol na 10 dni na urade evidovany tiez mi to dneska prišlo 🙂 .. A to mi posielala socialka z Oravy .
@jenny257 no ved ano mohla byť dnes prva varka, ja mavam v druhej typujem že zajtra, a ostatní v pondelok...
Myslím to , že niekto ma skôr a niekto neskôr ... Uff lutujem mamičky , ktore počitaju každe € a pride im to neskôr pretože je víkend... Fakt už i tak keď vidím , že kolko € je rodičovský je mi s toho zle a to si dajte že je niektora mama sama na dieťa... Je mi zle s tohto štátu
@pepe12333 ale vieš, termín na vyplatenie je do konca mesiaca, takže vždy to príde v termíne....
@pepe12333 ale si zober že nie všade platí štat za to že je matka doma s dieťatom do 3 rokov 🙂
@klarissa25 To chápem. Ale čo si budeme klamať niektore proste s toho nevychadzaju a potom jasne že tu vypisuju v nádeji ze sa dozvedia viac že kedy to pride 🙂 aspon tak mi to príde 🙂 ... Nemyslím to v zlom . Veď je jasne že aj účtovničky Na urade alebo socialnom toho maju dosť .
Ahojte prídu zajtra peniaze keď 15 je v sobotu?
@macko3856 niekomu prídu, niekomu prídu až v pondelok...
Ty kokos,baby akože nehnevajte sa,ale niektoré ste tu pekné strigy..tie odpovede čo dávate,keď sa niekto opýta či neviete či nabehne zajtra alebo až v pondelok..nerozumiem na čo sa vôbec vyjadrujete,keď ste také nepríjemné?! Stačí sa len odhlásiť z odoberania,nie každý má čas a chuť čítať si tieto žabomyšie vojny na 5strán..tak otras🤮
Mal niekto rp z Mi ?

@renie77 ale mám pocit že ten kto tu dal ten papier vravel že je to pre východ,a im vlastne chodia peniaze medzi poslednými, ale nejdem sa hadať 🙂 ani žilina ešte nemala a východ ma vždy až po 🙂 ale uvidíme zajtra 🙂 mne je to v podstate uplne jedno 🙂