Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@micayla997 ja som druha várka , takze 16.7 bol
Už to nabehlo .. Žilina 🙂
@pepe12333 co nabehlo? Rodicak?
@micayla997 Niee Materska . Socialna Poistovna
@micayla997 Niesom zo ZA, ale chodi mi v druhej - poslednej várke.
Už prišli Aj Pridavky 🙂
@pepe12333 patrite pod Za?
Ja áno . Priatelka Pod Bardejov
Uz prisiel niekomu rodičovsky?
@pepe12333 a komu prisli pridavky?
@micayla997 Priatelke 🙂 ... Ja dostavam Vysluhove od Socialky za to že som V Aktívnej zálohe 🙂 Priatelka dostala poslednu Matersku + teraz nabehli aj pridavky z Uradu .
@pepe12333 jaaaj 🙂
@micayla997 No ak máš Matersku tak tie nabehuju dneska . Neviem ale ako to je z rodicakom . Ale do zajtra by to mali mať všetci .
Baby kedy chodieva rodicak okoliu ds?
Ja som Za kraj a chodí mi 16-ho výnimočné 17ho
@vierockamatkova aj ja som Za kraj, ale Za okres chodí o deň skôr ako okres CA
@veronikastrickova ja som okres No
@vierockamatkova Prišla ti dnes materska?.
@pepe12333 ja som poberateľom rodičovského a ten prichádza až 16 ho keď som mala materskú prišla skor
@vierockamatkova No mojej dneska prišli aj prídavky... To tiež posielaju s Uradu tak isto ako rodičovsky .. Ale ona zas patri pod Bardejov 🙂 .. Škoda ,že nema pristup na IB poslal by som to tu 🙂 ..
@pepe12333 to zasa také citlivé info nezverejnuj

@veronikastrickova nemyslela som zo v zlom. Ale pisala som to preto,lebo fakt niektore mami sa tu na nieco slusne a normalne opytaju,a druhe do nich zacnu hnusne rypat. Ved na to je ta diskusia,aby sme si radili a nie aby sme sa tu posmievali. Pisala som to na tie.