Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Piestany pridavky na ucte
BA materská na účte
@laluska123 presne! To sa cudujem aj ja...min mes bola 12teho
@matkamatkova Pondelok je 19. Najneskôr mi došlo 17. Síce niesom PK ale SC a to je viac - menej to iste.
@bobo1983 Neboj nezabudli na teba.
@misinka0611 😁 urcite nie, uz nabehla
@bobo1983 👍
@laluska123 a banka? Ďakujem
NZ VUB, Pridavky nabehli, materska nie..
Ahojte idem sido k vam po radu..kamoska porodila 26.6....ziadost na rodicak podala po 28mych dnoch po narodeni dcerky...moja otazka znie...dostane porodne plus rodicak a rodinne tetaz na ucet??sme kosice dakujem
@laluska123 ďakujem
Prešov unikredit prídavky mám
Ja som zBytce a nič...no čo už...
Poštová teraz nabehla 🙂
Nevie mi niekto poradiť, vymeriavací základ na materskú mám 21,46 chcem sa spýtať je možné ze by sa to zvýšilo o centy lebo mi prišlo viacej peňazí, ďakujem Vám za informácie, ci je to pevné a nezvyšuje sa daná suma
Košice okolie VUB?
@ninka2323 prídavky na dieťa to asi budú
RP BA ČSOB nič zatiaľ
@vierockamatkova Nic nemusí a uz vôbec nie čerpať MD 6tyzdnov pred TP-ale môže. A hlavnou podmienkou naroku na MD je mat aspon 270dni NP za posledné dva roky pred pôrodom, ziadne odpracovane.😉
@pepe12333 Najskor musi požiadať o MD. Ak nemá nárok na MD tak ziada o RP az po porode aj s potvrdením ze nemá narok na MD. Ak je MD nizsia ako RP aj tak ju bude dostávat a od narodenia dieťaťa ziada UPSVaR o doplacanie do výšky RP.
Ak jej skončila MD tak na SP pre potvrdenie o MD, kopiu potvrdenia+kopiu RL a vypisanu ziadost o RP na UPSVaR. Spatne vyplacaju 6mesiacov.
@micayla997 Nie. ZA nic. Zajtra
@bluebell0412 Nie.
@nika_17 Ani od januara.