Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@brunettka89 akú máte banku?
@1cita hadam to dnes pride
@charlottevalca a materska neviete ako? Mala by som mat este 6 dni matersku vyplatenu za januar
To by bol.iný gól že niektoré už mali včera Rp a niektorým.príde až V pondelok to hádam.nie
@kattky ja mam raiffeizen
Kto mi poradí? Mám deti 2,5 a 5,5 poberala som materskú keď sa mi narodil prvý. S druhým som presne po troch rokoch zostala na RP. Myslela som, že sa mi RP zvýši o 150€ ale prišlo mi iba o 50.
SNV slsp rodičovský práve nabehol
@vittekovaveva materská.neviem
@charlottevalca snad to nabehne
@majdalenka23 Kedže ste nemala Matersku tak ste mali nárok len zvyšenie +50€ ....
@majdalenka23 Dobre ti poslali.
@charlottevalca No vikend. Ja tiež cakam v pondelok 🙂
@charlottevalca ja sa uz necudujem nicomu ale je to uplne na hlavu.. chapem ze rozne dni to chodi ale mali by to stihnut pred vikendom.. ale tak im je jedno
@majdalenka23 myslím že preto, lebo ste nesplnili podmienku zaplateného nemocenského poistenia počas 270 dní za posledné 2 roky..
@majdalenka23 pokial si nepoberala na druhé dieťa matersku tak maš narok na rodicovský príspevok 270ee..
@noivka911 jedina podmienka na rodicovský príspevok 370e je poberanie materskej...
@vittekovaveva jasne že je.to na hlavu celé ja som.zvedavá či.to.dnes nabehne
Nm niekto
TB SNINA nabehol
@1cita to dúfam aj.ja
Mal niekto Ba Tatara banka
Okr. SC-TB nabehol rodičak
@charlottevalca stale nic prosim vas? Matersks mi nabehla prave za 6 dni ale rodicak nie.. a kedze to je moj prvy rodicak po materskej tak som celkom v strese ci mi nedonrvili papiere.. lebo mne vzdy nieco domrvia
@charlottevalca na fc jedna pisala ze pred pol hodkou jej nabehlo csob tak neviem asi pojdem poziet
TB - Okres BJ na ućte 🙂
Okres ga slsp materskw na ucte cakam na rodinne este
@vittekovaveva matersku posiela socialna poisťovna, rodičkak upsvar. Takže ti rodičak príde dnes alebo v pondelok...
@vittekovaveva stále nič ani ja
PB Prima banka nabehol
@klarissa25 viem ze su to ine urady len teda cakam ci mi nedomotali papiere na urade prace
materska Bratislava na ucte

@saska121212 Tatra Banka ešte nemala čakam do 11 hod 🙂 .