Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@pepe12333 poštovú.... Vraj dnes posielali takže asi až v pondelok budú 😏🙄
Unicredit už mal niekto
@klarissa25 To je pravda 🙂 ... Ak si platila nemocensku dávku tak určite 🙂 ...
@macko3856 Ja pred hodinou
@nikolcenca Poštová Má Prevod aj o 12-13 🙂 Ešte by som počkal 😊
e: Viem , že poštová a 365 banka pripisuju troška neskôr . Takže kludne sa môže stať že o 13 ti to nabehne . Držim palce ☺️
@pepe12333 to je katastrofa hlavne.že.majú napísané.že v noci.bude.odstávka.
@charlottevalca Poznám to . Vždy keď som zapínal George tak drb odstavka , alebo udržba 😀 ... Alebo keď som chcel zmeniť svoje tel čislo cez telefon zadal som udaje aj diskretny udaj ani to mi nepomohli . Poslali ma 25km na pobočku . Tu si všetko vybavim online cez appku , alebo cez hovor .
@pepe12333 ďakujem 🌹
@nikolcenca Za málo 😚
Košice VÚB rodičák+prídavky na účte
@pepe12333 a chcem sa spýtať aj keď to posielali až dnes tak mi to môže ešte dnes prísť?... Ďakujem 🌹😍
@alexandra1509 už som volala a hneď nato mi prišli,takže je to v poriadku...
@nikolcenca Samozrejme 🙂 .. Ja som posielal ráno do 09 od Tatra banky vrámci Sepa do 365 Banky (Čo je podstate Poštová Banka) prišlo mi to ešte v ten istý deň okolo 12:30 :-P ... Má to VUB banka , Poštová Banka a 365 Banka . Volá sa to Cut-off time.
e : Museli to posielat ale ráno do tej 09 hod max . Inak až v Pondelok .
@pepe12333 aha super 👌🏻 ďakujem 😊
@nikolcenca Daj vedieť potom či došlo 😊😊
Csob bola uz vcera
Snina slsp rodičak aj prídavky na účte
RP NZ VÚB
To je aká paráda miesto 269 došlo 419 🤭🤣ja som zabudla 🤦♀️🤣
BB slsp Rp na ucte
SE slsp Materská na účte
LM rodičovský na účte slsp
@pepe12333 dám dám určite 🤗
prosim Vas Michalovce VUB banka ma niekto. Mne stale nic nedošlo.
Ke okolie slsp rp
Vždy na druhý deň mi peniaze pridu..a nikdy nie neskor ako pol 12..no akosi neprišlo..Myjava..hmm
@pepe12333 tak nakoniec prišiel 🥰
@nikolcenca Paraada 🙂
@pepe12333 hneď sa na to lepšie diva 🙃🤣

@pepe12333 o 50 pre tie ktoré nepoberali matersku a o 150 pre tie ktoré poberali, aj žena ktora nepracovala môže mať narok na matersku....to či pracovala nie je podmienka...