Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Dobry deň kedy chodí zo soc.poistovne druha várka pn
Poprad, TB, materska nenabehla vobec
Ahojte chcem sa spýtať keď malý bude mať v júni tohto roku 3 roky a dostanem ešte v júli rodičak tak kedy sa mám ísť zaevidovať či oni mi pošlú nejaký papier ako to chodí ďakujem
@janik18 však deň keď ma 3 roky a od vtedy máš na to 7 alebo 8 dní už neviem presne aby si sa išla evidovat na úrad práce.. To ze dostaneš ešte rodičak za jún v júli je nepodstatné...
mamky neviete prídavky apríl ? počula som že až 16.4 ☹
@poleva Ano okolo 16.4. To je normalny dátum nieje to “ až “ 🙂
@misinka0611 zvykli posielať skôr pred velkou nocou, tak som to myslela...
Zdravím 🙂 . Myslite že tento mesiac bude skôr ?. Niekde som taku informaciu zachytil preto sa pýtam ak mate nejake info dajte vediet.
@pepe12333 nie klasika 15/16 bude
To by museli uz zajtra, napozajtra posielat a tak skoro nebol ani raz co si pamatam.
@pepe12333 Pochybujem že je pravda to, čo tu odznelo. Že prídavky/rodicak už tento týždeň. To by mi musel prísť najneskor 10teho a to je +- p týždeň skôr ako bežne chodí.
@misinka0611 Ved práve to zarazilo aj mna preto som sa radšej spýtal 🙂 ... Ďakujem za odpoveď všetkym 🙂 ..
Myslite ze bude dnes zajtra rodicak ci to by musel byt zazrak
@anchelita určite nie...
@anchelita Určite nie.
Neviem co by robili ti co cakaju na rodicak ako na zazrak potom 5 týždňov keby ho poslali skor ked uz teraz nevedia 4 vydržať
Ahojte.. nahodou neviete ci ocr za 10 dni v marci pride teraz v aprili? Nejedna sa o ocr kvoli korone ale normalne od pediatra vypisanu..

@nikolcenca01 Ono vždy je to poobede Poštová ma prevody o 9 ráno a potom až po 12 hod . Najviac prevodou ale robí práve o 12 hod kedže majú zavedený cut off time 🙂 ...