Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@klarissa25 pracuješ na úrade? Lebo keď vieš o termínoch výplatných niečo viac rada sa s tým oboznámim.. ;)
@klarissa25 ty tu kazdy mesiac nechas par prispevkov uz som to tu raz pisala..az je to uz smiesne a ubohe.. Ze ti nevie dat toto forum pokoj 😂
@arriana29 ako fakt mi povedz co je zle na tom keď upozornim že ti neplatí pre celé Slovensko?
Isto neplati pre cele SR, nakolko mne prisli inak ( skor) každý mesiac ako je na tom papieri
@evittam konečne normálny komentár..fakt táto skupinka už stratila účel...
@evinku táto skupina je o rodičovskom a Materskej nie pnke
Hlavne kluud dievčata 🙂 Vratme sa k téme a to je Rodičovský príspevok - Materská ... Veď o tom táto téma je . Ak sa niekto spýta kedy asik bude tak sa asik spýta tých čo maju možno nejake info a nie aby tu zvyšovalo Ego niektorým jedincom ... Každy mesiac to isté zbytočne hádky ... 😉
Slsp Topoľčany prišla
Slsp materska prisla 7.4. Moja prva tak som bola prekvapena ze tak skoro. Cakala som okolo 20
A prosiel dnes niekomu rodičak?
Prislo dnes niekomu?
@1234lubka nie...
Orava Podpora Na učte 🙂 ..
NmnV rp na ucte
Akú máte banku? Tým co už prišlo
@babikaaa123 TB
Ďakujem @pepe12333
Ja stále nič hrozné je to...
@babikaaa123 Uff tak asik zajtra :/
@babikaaa123 Banka nieje dôležitá. Dôležitý je okres a až potom banka čo sa týka času pripisovania peňazí. Takze ak máš tiež Tatru dnes ti ani nemusi prísť a je to úplne v poriadku.
@misinka0611 mne chodil vždy 13teho mam sporiteľňu
A dnes je 15 už mal byť dávno 😤

@klarissa25 si sa chvalila na ploche ze ti prisla vyplata. Na co sem chodis mutit vody ? Ked sa ta tato otazka rodicaku netyka? Fakt ma to zaujima