Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Dorema sama si podávala?
Ahojte dostal uz niekto korunky so soc poist mala ma 6mes som slobodna mamicka chodilo mi 354e a dnes mi doslo 238e neviem co to je ci uz rodicak
@vizvaryova1 Rodicak to nebude. Nesedi suma. Kto tu to poslal? Socialka ?
@misinka0611 ano
@vizvaryova1 socialna poist
Materská nabehla slsp
@vizvaryova1 Tak to rodicak nebude 100% lebo ten vyplaca Úrad prace.
@monikatopolcany Fíha ako skoro.
@misinka0611 ale to zo soc poistovne
@vizvaryova1 viem no skus si tam zavolať.
Bratislava, materská na účte 👍😜
@misinka0611 aj ja som prekvapená ale biť sa nebudem 😜😂
@vizvaryova1 nemôžeš to mať materskú ešte za pár dní (alikvotnu časť)?
Mal aj niekto z Oravy ? Vyplatenu zo Socialky ?. vďaka za odpoveď.
@ivu80 Podľa mna to nie ale napadlo to aj mna. No keď píše že má 6m. doeta a materska sa vyplaca dlhšie ako polroka navyše ešte je aj osamelá matka tak navyše má narok na nejaké týždne.
Rodicaky nič?
Ked štvrtok mali materske?
Štvrtok bola prva várka Materská . Dneska druhá . Rodičovsky bude : 13 prva várka a 14 druhá .
Dnes som volala do Šamorína a ja poberám rodičovský takže povedala pani 14.5 mam dostať na účet ak to niekomu pomôže komu vypláca Šamorín 😉
Mal prosim vas niekto z PK uz matersku?
@pepe12333 vcera materska nebola
Prosím vás Ké bude v piatok??? Ďakujem za info
Ahojte 🙂 pride mi tento mesiac porodne? Žiadala som 23.4
@jessica1122 ak to stihli spracovať tak možno aj hej . I keď vzhľadom na situáciu to možno aj nestihli ...
@jessica1122 myslím že áno nakoľko úrad ktorý ich vypláca je iný ako Sociálna čo ma teraz problém..ja som žiadala dokonca 27.4 a pani mi volala na druhý deň že papiere všetko ok že natom robí..
Dakujem 🙂 a neviete kedy pride tento mesiac rodičovsky ?
@jessica1122 tento týždeň

@cikada my sme mali teraz v aprili