Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@klarissa25 Moze byt, lebo vtedy sme to aj riesili, ano.
@nightrover popravde neviem ako to teraz majú na sociálke,lebo v júli mi prišla 15.-teho ale ako vravíš minulý mesiac 7.-meho,takže ťažko povedať 🙂
@radulka101 Moze byt, vsak maju toho iste kvadrilion 🤷♀️ Ako, kym to nie je kvoli tomu, ze nam ju zrusili, tak v pohode 😅
žienky neviete kedy bude KE asi az 16 alebo ma niekto info ze budu skor???dik za info
@1cita Ano asi “ až “ 16 🙂
Ja som vcera volala na UPSVaR v TO a panicka mi povedala, ze dnes rano maju uzavierku a niekomu uz nabehnu v priebehu dnesneho dna... 😊
Ahojte je tu prosim vas nejaka mamička čo pobera ten covid rodičak?
@klarissa25 to je ešte dobrr, mne dnes písal kamoš, že kedy chodí materská a to na ňu nastupil 2.9
@floren pre pana 😉 😂
@klarissa25 asi tak
@martuska229 Ja poberám
@m_s7 a do kedy je prosim vas?
Mal už niekto rodičak?
@nikokolino teraz prišlo 🙂 SLSp Senica
KE mal niekto??dakujem
Mi mal už niekto rd?
Mohli by mať všetci dnes RP
@charlottevalca hmm to by bolo fajn ale pochibujem
@vierkadominik1 😀 mohli keď je zajtra ten sviatok 🥰
@charlottevalca minuli mesiac som dostala 14. 08 tak uvidime
@charlottevalca vsetci urcite nie..
Tatra banka Bratislava ridicak na účte a mne vždy príde v druhej varke
@samik1988 podľa mňa bude mať dnes 1 aj 2 várka a 16teho možno 3
MT mal niekto?
Zilina RP na ucte
A podla čoho sú rozdelené a 1, 2 3 varky.... Ako mám vedieť v ktorej som? Dakujem
@kristin1212 ani ja to stale neviem, ci podla priezviska, alebo okresu, podla abecedy...
hmm? kto vie?
Ani ja to neviem ze podla čoho ale v SLSP príde bud o 10 alebo aj o 13hod.ak nie tak bude až v stredu a koľko je vlastne varok 2 alebo 3?

@nightrover ma 2, 3 mala len ked bol taky bum okolo pandemickeho rodičaku a nestíhali