Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
ako to vidíte pred vianocami pridu skor na učet alebo až 16 ??ja už mám darčeky nakupene ako ste natom vi ??☃
Košice
@1cita minulý rok prišli skôr a bola som milo prekvapená. Darčeky kupujem od októbra 🤭 takže mi chýba už len nejaká whisky pre svokra a som vystarana 🤗
Mnw pred vianocami okolo 12teho chodili. Inac 16teho. Teraz je 12 sobota. Tak som zvedava
Ahojte davno som nebola PN, kedy zvyknu vyplacat PN?
@matkamatkova ahoj mne chodi PN okolo 11- 12
V piatok je 11teho tak som zvedavá aj ja čo bude,potešilo by skôr, nemám ešte veľa darčekov nakúpených a muž máva výplatu aj stravné lístky až okolo 20teho, tak u nás to bude na knap😭
Ahojte do 1 decembra beriem rodicovsky na maleho a od 1 beriem rodulicpvsky na dcerku, to znamena ze za november dlstanem rodicovsky za oboch alebo len za jedneho?
Dakujem pekne a na blbe komentare niesom zvedava, pytam sa preto lebo som vtom stratena.
@matkamatkova mne chodi okolo 15/16 teho
Martin ma kedy rodicak neviete?
Prosim Vas neviete kedy je uzavierka? A mate tu prosim niekto ten covid rodičak?
Vcera na fb pisali baby ze materska chodila
@anchelita nechodila, alebo teda ako komu😁
@sasanka605 neviem ja nemam matersku len som cidel ze baby vcera pisali na fb ze im pipli materske
@ivankalaco podla tohto 1varka 14 a druha 15teho
podla mna bude 1 varka v piatok to bude mat Zilina druha v pondelok a posledna 15teho uvidime
@charlottevalca mne chodieva 16teho. Na vianoce 12teho. Ale je vikend tak tipujem ze asi az 14... Ale bodlo by skor
Žilina že vraj bude mať pondelok
@hatsepset aj mne chodieva 16 teho minuly rok prisiel 13.12 ale teraz to dost blbo vychadza a kedze baby komentovali ze Zilina bude mat v pondelok tak mozme cakat az 15 alebo 16 uplne skvele a kedze bude od 20 lockdown tak parada
Ja dúfam že súdružky sa na úrade zlutovali a príde zajtra, veru hlavne kvôli tomu lockdownu aby som stihla ešte čosi nakúpiť , minuly mesiac mi prišla 12teho 😀som v prvom výplatnom termine
@ewka0012 bolo by fajn keby sa tetusky na urade zlutovali a mal by kazdy zajtra uz rodicak myslim ze by vsetkych potesilo 🙂
Jemine ved lockdown bude od 21 a ak vam aj pride rodicak buduci tyzden to ako nestihate nakupit??
@klarissa25 ako mna sa to netýka ale to peklo v obchodoch nechcem vidieť 😂
@jenny257 ale to byva kazdy rok, ci le lockdown ci nie... A peklo v obchodoch bude uz teraz takze je jedno ci pojdu nakúpiť teraz ci o tyzden...
@jenny257 veru to bude vsade plno ludstva
@klarissa25 no tak ja len preto , že ľuďom hrabe a očakávam niečo horšie ako zvyčajne 🤔 tak jak to bolo v marci či kedy

@reginkastelka tusim ze do 10.dna v mesiaci to mozes dat , vtedy je uzavierka