Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@mimiqa 😂
Ja som v prvej varke ,mam Vubku a chodi mi az 15/16teho...
asi zacne nabiehat az v pondelok 14teho
Mal uz nekto rodicak
@sonickadavid určite nie...
Aj ja si myslim, ze v pondelok 14teho zacne nabiehat
@ewka0012
@charlottevalca tetušky na úrade s termínom vyplácania vôbec nič nemajú, nezávisí od nich, kedy vám príde rodičák, majú to určené
@elizabet173 veď jasne to ja len tak hovorievam, viem že oni nerozhodujú kedy poslu😀
Ahojte mamini s NR a Lv peniažky boli včera poslane ak banka pústi tak sú dnes na účte 🙂
@nitra19 ja to vidim az na pondelok alebo utorok ale kazdu by potesili dnes 🙂
@charlottevalca môže byť že pondelok nevravím že nie už to terás závidí len od banky kedy pustí keďže s upsvar už odoslali
@nitra19 skoda ze to tak zle vyslo datumovo tento mesiac
Ké už nabehol nikomu??? Pravdepodobne až v pondelok. Dajte vedieť žienky keby niekomu nabehli. Pekný vykend
Dneska už nabehuju 🙂
@pepe12333 a tebe uz prisiel ked pises?
@klarissa25 Mne zatial nie . Mám 365 chodi okolo 12-14 hod ale baby píšu na fcb . Nitra , ZM a pod už mali SLSP .
Topoľčany slsp rp nabehol
bodaj by mali vsetci dnes
A materská nabehla niekomu baby?
@monikatopolcany si v 1 varke?
mal este niekto ci len 1 varka?
@mili78 nie zatial nie
Skoda aspon teraz pred sviatkami nemuseli delit na varky a kazdemu dat v 1 den.... dneska 😂
@monikatopolcany ste v prve varke?
Nabehol niekomu v 2 varke?
@sonickadavid nie dnes budu mat asi len v 1vej skoda
Materska trencin slsp teraz
@xardaska ste v druhej varke?

@jenny257 bola som v pondelok na nakupoch 🤦♀️ a uz ma nik nikam nedostane... Arogancia predbiehacky hadky.. Som povedala chlapovi uz len ty potraviny pojdes kupovat... 2 kartony vina objednane 😂 som pripravena