Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
RP nikto? Myslela som.ze dnes a zajtra budu mat vsetci kedze 15teho je sviatok😴
@charlottevalca podľa mna zajtra pustia peniaze a vo štvrtok bude az
@charlottevalca No ja som tak tipovala, že materská zo sociálky zajtra a rodičák vo štvrtok a asi to aj tak výjde.
@lluciiiii 😱😱😱😱😱
@veronikastrickova ja som nepovedala ze nebrigaduje.ale tiez zalezi aj kde studuje a ako ma rozvrh.a tazko povedat co vsetko bude otvorene,ci vobec budu mat kde tie deti brigadovat.
Nikto nic RP?
@charlottevalca ja si myslím ze RP aj materská asi 16teho ci si myslíš ze dnes nabehne?
Ale ináč keď je zajtra sviatok možno že pošlú skôr
@markomonika co je v tomto state spravodlive? Skoro nic
@zuziiiii mala by mat aspon 1 varka dnes
@charlottevalca uvidime.. Mne zvykne keď už tak okolo 12-13h
@zuziiiii uvidime ale uz by niektore baby.mali
❗️Materská Unicredit BA nabehla❗️
Nm niekto
Trnava Unicredit banka rodičovský na účte
ba unicredit nic :(
Zienky mozno od veci ale nemali sme dostat aj tych 100e na dieta prodavky a ja som cakala este 100e prispevok na prvacku a nic 🤨🤔
@lulua777 oktober az 🙂
@lulua777 Nie to v oktobri, je to prispevok za september a vyplaca sa mesacne pozadu.
Jaaak dakujem zienky 😅 ja uz mam oktober.Takze ani tie rodinne tento mesiac no uzasny su 🙄
BB RP SLSP akurat prislo
@lulua777 preco "uzasny"? Akoze oni pomaly zo dna na den vymyslia nejaku pomoc a niektore chcete aby vam to este rovno v ten den piplo, nie? 🤦🏽♀️
Tatra nmnv niekto nemal?
@lulua777 Pred par dnami to schvalili, samozrejme ze to nepipne tento mesiac a prispevok pre prvaka odkedy je sa vyplaca v oktobri 🙂
Rodičovský Nové Mesto nad Váhom teraz piplo

Paci sa odpoved priamo od pana Kollara