Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
RP nikto? Myslela som.ze dnes a zajtra budu mat vsetci kedze 15teho je sviatok😴
@charlottevalca No ja som tak tipovala, že materská zo sociálky zajtra a rodičák vo štvrtok a asi to aj tak výjde.
@veronikastrickova ja som nepovedala ze nebrigaduje.ale tiez zalezi aj kde studuje a ako ma rozvrh.a tazko povedat co vsetko bude otvorene,ci vobec budu mat kde tie deti brigadovat.
@charlottevalca ja si myslím ze RP aj materská asi 16teho ci si myslíš ze dnes nabehne?
Ale ináč keď je zajtra sviatok možno že pošlú skôr
Zienky mozno od veci ale nemali sme dostat aj tych 100e na dieta prodavky a ja som cakala este 100e prispevok na prvacku a nic 🤨🤔
@lulua777 Nie to v oktobri, je to prispevok za september a vyplaca sa mesacne pozadu.
Jaaak dakujem zienky 😅 ja uz mam oktober.Takze ani tie rodinne tento mesiac no uzasny su 🙄
@lulua777 preco "uzasny"? Akoze oni pomaly zo dna na den vymyslia nejaku pomoc a niektore chcete aby vam to este rovno v ten den piplo, nie? 🤦🏽♀️
@lulua777 Pred par dnami to schvalili, samozrejme ze to nepipne tento mesiac a prispevok pre prvaka odkedy je sa vyplaca v oktobri 🙂

Paci sa odpoved priamo od pana Kollara