Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@zabka4 asi tak ja tiež západ mám slsp a nič. Padlo by už až prídu no asi až zajtra akože vysoký dátum 🤣. Ešte sa chceme spýtať to nejde podľa mena? Ja mám priezvisko na A a myslela som si že to ide aj podľa toho neviete baby?
@juliastrakovave ide to pidlaokreaov a potom kazda banka inak pripisuje
@juliastrakovave ja som BA slsp a dnes mi prislo
@veronikastrickova od 2012 sa mi nestalo aby peniaze neboli max. 16. o 11:23 na účte. Neskutočne nervy už mám 🤬🤬🤬
@tianna ja uz idem dnes naozaj rusit tatrabanku ucet. Mam s nimi obrovske problemy a ich spravanie voci klientovi je vrchol
@veronikastrickova áno, otras. A takisto poštová.. 🙄
@veronikastrickova Tatrabanka este nic vsak?
@tianna inac tiwz este nemam rodicak, akoze coraz neskor pripisuju, v pondelok mi neslo zaplatit online kartou, tak som hned volala co sa deje. Najprv zo mna
pomalu debila urobili, ze ja neviem zaplatit a ked som povedala ze mam nahratu obrazovku, ze je platba autorizovana a nakoniec neodisla a 2x mi to urobilo tak zrazu ano maju problem s kartami v systeme. Ako vrchol toto iste som riesila 3-4 mesiace dozadu. Ale teda toto naozaj vrchol uz bol a u mna konecna
@barborakarin nie zatial nic
@sonka_miro ďakujem za odpoveď no ja nič som okres Skalica tak snáď zajtra teda
Uz prišiel PB raiffeisen.
Teraz ťuklo o 11:49 Ba tatrabanka rodičovsky a rodinne no teda nedufala som ze tak neskoro este pridu
@veronikastrickova toto s autorizovaním platby aj mne blblo, asi 4 dni a potom sa podarilo. Rodičák pípol pred chvíľkou
@kaia ja este stále nemam
Doslo vam aj tych 70€ navyse? TB uz mam, Ba...len tych 70, ci kolko, to mi nedoslo. Preco?
@babulenka022 to má byť až v októbri, ak správne pamätám
@veronikastrickova ani teraz? Mne práve piplo asi 10 min dozadu.. prídavky mýlim a mam tatrabanku
@babulenka022 v októbri majú pravdepodobne prísť.. už sa to tu spomínalo a vždy sa vypláca mesiac pozadu.. v septembri to schválili, čiže logicky v októbri
Prosím vás Liptovský Mikuláš Tatra banka RP mal už niekto ??
@krissmac stale nic
RK Tatrabanka práve piplo
@veronikastrickova konečne.. 😑
@krissmac dakujem, ja sem moc nechodim.

@vanda323 to az v oktobri pride na prvaka aj ten zvyseny rodičovský