Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@veronikastrickova, prave prisli 😊
Ba rp na ucte od 12:00
@kaia pred asi 10minutami aj mne
Zeny, VUBka rodicak uz ma ktosi? Lebo ked tatrabanke nabehli az teraz, no ja budem cakat asi do 5 vecera 🤦🤦🤦🤣 ak vobec sa dnes dockam
@rejmonz michalovce mám vubku prišlo o 11 aj niečo .ale zvyklo prísť aj po tretej niekedy
@parvinka0001 my sme DS, teraz akurat dofrcali..aleluja 😁
GL poštová banka došli 10:30
Baby Bratislava materská? VÚB konkrétne... tehotenské mi prišlo v utorok a materská nič 🤷 pritom minulý mesiac mi to prišlo spolu 🤦
Idem sa opýtať čo bol predĺženie rodičovského v núdzovom stave mal skončiť byť vyplácaný keď skončí núdzový stav ak sa nemýlim že ?
@mariska1989 pandemicky rodičovský stále trvá, aj počas kritickej situácie. Aspom zatiaľ
@bridge_30 lebo kamarátka dostáva a jej to prišlo tiež čudné ..to akože napr budú ty rodičia dostávať aj keď by to dieťa malo potom napr o rok na jar či leto 4 a pol roka? A môže vôbec také dieťa ísť do škôlky ?
@mariska1989 bude dostávať kým to nezrusia a deti chodiť do škôlky 🙂
@bridge_30 to aké šťastie majú ty rodičia ty brdo
@142230919213 ak nemas ziadny prijem, poslu ti papiere z upsvar. Im v tomto nezalezi ci dieta je v skolke alebo nie.
@mariska1989 to nie je stastie, to je populizmus politikov a vychcanost naroda.
@142230919213 pokiaľ nemáš žiadny príjem, vyplnís cestné vyhlásenie. Mali by ti to poslať a automaticky ti to predĺžia
@142230919213 co by si robila, keby si sama bez chlapa?
@142230919213 dotwraz museli slobodne matky zvladat vsetko, vyhovorky neexistovali. Viem o com hovorim toto som si zazila sama bez muza, daleko od rodiny a nasla som si 2zeny, ktore mi pomahali so synom lebo som robila 3smeny a neskor 12tky.
Ahojte dievčatá, mohla by som sa spýtať ako to vlastne je z tou jednorázovou dávkou??? Ďakujem
@atack vláda schválila jednorazový príspevok ku prídavku na dieťa a to v takom že dieťa od 0-18 rokov miesto tých 25€ dostane v mesiac október 100€ čiže to znamená o 75€ naviac na každé dieťa.Netreba o nič žiadať automaticky to bude pridelené.
@juliastrakovave ďakujem krásne...
Majú nárok na ten jednorazový prídavok aj 18 ročný ak študujú ???

@aylinn presne o 12:00 nabehli Ba, Tatra