Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Košice neviete kedy budú?? Dik za info😊pekný deň
@1cita asi zajtra, ja som PO a chodí väčšinou rovnako a dnes neprišiel.
@akje to netvrdim, ale tvrdit, ze MUSIA do piatku je blbost. Vyplatit musia do konca mesiaca a aj tocez koronu sa ukazalo, ze nie vzdy plati. Tak tu netvorte dojem, ze tabulka ktoru maju pre niektore okresy plati pre vsetkych rovnako, lebo neplati a moze sa hocikedy stat, ze ani ta tabulka sediet nebude.
@veronikastrickova :D ja nikde nic take netvrdim :D
Tabulku som ti spomenula preto, aby si pochopila rozdiel medzi dobre robenou robotou a dobrou volou.
Skus si vsetko este raz precitat. Mna uz to nebavi.
@veronika0310 jedna pani to ti davnejsie davala... tak som si to ofotila....a potom som to tu aj ja eaz pridavala. Niekomu mozno pomoze 😊 pre niekoho zbytocna vec
Prešov, SLSP, opatrovateľský, teraz cinklo na účte
@mendyna vy ste z prvej varky ci z druhej? dakujem.
Slsp Čadca akurát pipla sms
@mariska1989 z akej varky ste dakujem
NZ Slsp rodičák na účte
@sonickadavid druhá várka 😊
Prešov unikredit mám
Kosice okolie nabehli pridavky
Ja si myslím že dnes budú mať všetci mne chodí až 16teho a už mi pipli
TT unicredit mám
BB nic este
@nikokolino mne tiež vždy chodí 16teho skôr mi príde málokedy.. Tak snáď príde aj mne keďže som očividne druhá várka a ešte k tomu keď mám poštovú banku 🙈😏
trnava rod.pridavky na účte
Unicredit, okr. SC nabehli zvýšené prídavky 2deti = 200€.
Rodičák s prídavkami na účte Pezinok,ale materská nikde
@matkamatkova Tiez cakam matersku.. je mi vyplacana ked aj tebe.. zaujimave inokedy prisla skor materska ako pridavky :D Inac pridavky z upsvar tiez uz mam.
@misinka0611 mne zvykne materska pipnut pred obedom tesne tak som zvedavá
Ke-okolie, SLSP, rodicak na ucte (som z 2.varka)
@matkamatkova Ja tiez mam vzdy medzi 10-11:00 .
Prišla niekomu už materská? Prídavky mám a materská nikde 🤷🏻♀️ Vždy prišli prídavky neskôr
@mendyna kedze aj ja som z druhrej mozem aj ja mat?
@sonickadavid snáď áno 😉, asi záleží aj na banke

@atack 350 + 3x po 75e