icon

Nemám nárok na materské, odkedy budem poberať rodičovský?

luuciinka11
7. feb 2019

Dovry deň, mám otázočku. Nemám nárok na materské iba na rodičak. Chcem vedieť odkedy mi bude úrad práce platiť rodičovský prispevok. Pred národenim dieťaťa alebo až keď sa narodí.?

marianat
Autor odpoveď zmazal
marianat
10. feb 2019

@evittam super si teda jednicka ked sa tak o teba biju.mas velke stastie.ja zial take nemam.

marianat
10. feb 2019

@zuzanockamt dakujem ze ste to pochopila aspon jedina🙏

marianat
10. feb 2019

@evittam preco si isla na pn?pretoze si bola chora alebo preto ze ti malu nevzali do skolky?hm?

marianat
10. feb 2019

@marianat teda tiez si to zneuzila

marianat
10. feb 2019

@marianat tak prosim nepis uz o tvojej poctivosti.lebo nakoniec aj tak vyjde clovek s pravdou von a cely cas tu hra.......🙏🙏🙏🙏konecne je to von.a ostatne poctivky by asi takisto obstali.cize zaverom spekuluje kazdyyyy🙌

evittam
10. feb 2019

@marianat No vidis a ja tu pomaham zenam a radim ako ziskat max.podporu, MD a ine z oboru, ktorému rozumiem. Len sa pozerám na to aj z druhej strany. To je vsetko. Pekny den 😉

marianat
Autor odpoveď zmazal
evittam
10. feb 2019

@marianat Lebo som si chcela zariadit max podporu a mala som problémy s chrbticou tak som vyuzila možnosť chodit na rehabilitácie a liecit sa kym znovu nástupim do práce. Nikoho som tym vsak neposkodila a zo systemu som si vzala len to co som si davno zaplatila. Nikto na mna nedoplatil tym,ze nemal zamestnanca.😉

evittam
10. feb 2019

@marianat Keby si poriadne a s porozumením citala co pisem tak mozno aj pochopis. Ale nevadí. 😉

marianat
10. feb 2019

@evittam neospravedlnuj sa.robila si to tak ,aby to bolo v prospech teba.a ked to robia ini.si z toho hotova

evittam
10. feb 2019

@marianat O mojej poctivosti?! Ja som poctivá co sa tejto problematiky tyka. Ja sa nechystám zamestnat len preto aby som mala nárok na PN. Este raz-skus čítať s porozumením.
A ja sa nikde neospravedlňujem. 😂😂😂 Nemam prečo a ani komu a uz vôbec nie tebe.

marianat
Autor odpoveď zmazal
evittam
10. feb 2019

@marianat A v čom chces pomoct?! Si nezamestnaná...
A? Co ti mam najst prácu?

marianat
Autor odpoveď zmazal
evittam
10. feb 2019

@marianat Stale nechces pochopiť o com pisem. Je rozdiel mat ukonceny PP a využit situáciu vo svoj prospech a zamestnať a odrbat človeka co ti da sancu a dat sa na PN a neriešiť ze ta potrebuje. "Blik"? Ci stále nic?
No nic. Idem sa je venovať prospešnejsej činnosti ako niekomu dookola pisat a vysvetľovať to iste. Kto chcel pochopil kto nie. Moj problém to nie je, našťastie.

evittam
10. feb 2019

@marianat Hmmm,hlavne,ze o teba je teda bitka uz vyse polroka po tolkej praxi a doktorate. 😁 Ja nie som ta bez práce.😉 Tak si trápne komenty ohladne mojej kvalifikácie mozes odpustit. Ale ak ti to robí dobre nech sa paci-kludne kop dalej okolo seba aky je svet nespravodlivy.

marianat
Autor odpoveď zmazal
evittam
10. feb 2019

@marianat Gratulujem.

marianat
Autor odpoveď zmazal
marianat
Autor odpoveď zmazal
beky1813
10. feb 2019

@marianat no co by si chcela dalej od štátu?

evittam
10. feb 2019

@marianat Ty si po sebe prečítaj co pises.

marianat
10. feb 2019

@evittam precitala😛

marianat
Autor odpoveď zmazal
evittam
10. feb 2019

@marianat Ja tym zenam tu pomaham uz par rokov a úspešne. Nemam problém s čítaním textu. Ale vdaka za tvoju odbornú radu.

marianat
Autor odpoveď zmazal
marianat
Autor odpoveď zmazal
evittam
10. feb 2019

@marianat ??? Ty o čom "tocis"?

marianat
Autor odpoveď zmazal