icon

Nudná materská. Ako ju prežívate vy?

lensam
14. okt 2010

podobnu temu som nenasla, ale snad nie som jedina, ktora nie je na materskej spokojna. nuda je mozno nespravne slovo, pretoze stale je co robit. okolo babatka sa cely den nabeham, ale pravdupovediac nie som tak uplne spokojna. cely den iba ja a syncek, pouzivam iba detsky slovnik a tesim sa ked manzel pride z prace a konecne sa porozpravame. dalsia vec je, ze s malym nemozem ist ani po obchodoch sama, teda nie po vsetkych. som obmedzena iba na obchody bez schodov a taktiez potrebujem k tomu druhu osobu. manzel pride z prace klasika najskor o piatej a obchodnici uz vas pomaly vyhadzuju von. necitite to podobne...ja som predtym v praci kazdy den stretla stovku ludi a asi mi to chyba

Strana
z7
riverparkdanceschool
18. apr 2013

Milé mamičky!
Nemusíte sa nudiť! Spestrite si materskú dovolenku cvičením alebo tanečnými hodinami pre Vás aj Vaše detičky v tanečnej škole Riverpark Dance School. Chcete si to vyskúšať? Pozývame Vás 28.4.2013 na Deň otvorených dverí do našej tanečnej školy Riverpark Dance School, kde budete mať jedinečnú šancu vyskúšať si rôzne tanečné hodiny úplne ZDARMA!
Vítaní sú všetci - malí aj veľkí, tanečníci aj netanečníci! Detičky si môžu zatancovať na hodine Tanec deti a rodičia na hodine ľudových alebo spoločenských tancov, prípadne akejkoľvek inej hodine podľa vlastného výberu. O detičky sa zatiaľ vieme postarať aj vďaka službe babysittingu. Špeciálny rozvrh počas Dňa otvorených hodín nájdete na nasej stranke.Príďte k nám aj s Vašimi najmenšími a zažite skvelú tanečnú atmosféru! Srdečne Vás pozývame! 🙂

zildo
28. máj 2019

Tak my sme chodili na fit lopty, plávanie, mater.centra, montessori.Doma sme tancovali,čítali si,kreslili, niečo vyrábali, hrali sa kukali telku. Ideme na preliezky,do mesta,parku len sa prejsť...Poviem ti občas sa aj rada nudím,a som rada,keď spí a mám konečne pokoj...keď,chcem ísť do mesta dám ju rodičom,švagrinej,muž tiež robieva dlhšie .

Strana
z7