Oznámenie o nástupe na materskú - policajtka
Ahojte žienky, nájde sa tu nejaká dobrá duša (osoba pracujúca v štátnej službe, policajtka), ktorá nastupuje na materskú dovolenku? Potrebovala by som vedieť, či oznamovala nadriadenému nástup na MD písomne. Ak áno, viete mi napísať znenie toho listu? Ďakujem 🙂
Aj ja by som potrebovala radu. Na MD chce ísť otec dieťaťa - hasič. čo v tomto prípade, lebo pani na mzdovom na nho pozerala ako na yetiho 😁
aahojte. chcem sa spytat ci neviete co v pripade ak zena policajtka otehotnie este v pripravnej statnej sluzbe a nie v stalej. mozu ju vyhodit?
@lucyy1312 vzor coho potrebujes?
@gabriella1511 urcite nie.
Ahojte baby ste aktivne??mam nejaku otazku
@zarinka112010 skus 🙂
@zarinka112010 tu som 😂😂😂 ale ci budem vediet neviem...
ide o to ze v septembri nastupujem na matersku a presne vtedy mi da aj dokktor papier o nastupe...ja len ci to nebude neskoro..
@zarinka112010 ved si vypytaj skor od doktora. To by mu nemalo robit problem mu vypisat.
@zarinka112010 podla zakona mas dat ziadost o nastup najneskor mesiac pred nastupom na MD. Ja som svojej dr vysvetlila, ze potrebujem skor a dala mi papier bez problemov. Aj tak to robi iba sestricka
@rbabulka nenasla som taky zakon...ze by sa v nom toto pisalo
@zarinka112010 neviem či je to v zákone ale dr.ta môže vypísať na materskú už 6 týždňov pred termínom. Z pravidla to tak robia. tiež mám termín 21.8 a od 10.7 som na MD
Opýtaj sa doktora,určite ti to neodmietne
Oki opytam sa v pondelok idem do poradne opytam sa..ako aj ja nastupujem 7.9 na MD a rodime 25.10..ale on mi presne toho 7.9 chce dat papier kt zanesem do roboty
@zarinka112010 V pondelok ti kľudne moze dat ziadost o MD s tym,ze tam napise datum nástupu na MD 7.9.😉
@rbabulka Mozes napisat, v ktorom je to zakone?
@gabriella1511 vyhodit nie. Ale ak si v pripravnej tak ostanes a obdobie sa zscne ratat az ked nastupis do prace. Obdobie ked si na materskej a rodicovskej sa zaratava do vysluhy ale nie do splnenia podmienok na stalu ŠS.
@evittam
@zarinka112010
73/1998.... paragraf si nepamatam..
Ale ja som v armade
Baby museli ste pocas rodicovskej ked ste boli v neplatenej zalohe absolvovat preventivku u dr?
@keena
@rbabulka
@adka1978
@kacenka78 baby neriesili ste nahodou po nastupe do prace zrusenie nerovnomernosti? Vyhoveli? Po navrate z rodicovskej 4 mesiace len platame s muzom nase sluzby....tak uvazujem, ze poziadam o prechod na rovnomerny cas...viem ze v zakone pisu, "ak tomu nebrani mimoriadny zaujem sluzby" , len by som chcela vediet, co vsetko sa da za tu klauzulu " schovat" a ozaj je povinny mi vyhoviet v pracocnej dobe 7:30-15:30 ak poziadam, alebo hocikedy medzi 6 a 22:00 vecer sa rata do rovnomerneho casu?

Pls.neviete mi poradit ako je to v pripade, ze chce na MD nastupit otec dietata (policajt)? Ja mam v plane nastupit do prace.... Dakujem 🙂