PN až do dňa pôrodu
Ahojte, neviete mi niekto poradiť či možem byť na pn až do dňa pôrodu? V máji som ukončila VŠ, zamestnala som sa a som momentálne pn. Nemám nárok na materský príspevok, takze by som tých 6 týždňov nedostala žiadne peniaze, až rodičovský po narodení bábätka. Preto sa chcem spýtať či neviete niektorá či možem zostať pn a tak by som dostávala aspoň tie peniaze. Ďakujem 🙂
@evittam uz si pochopila o com trepe? Lebo ja stale nie. 😂😂😂
@horalka1986 O nejakej čiarke
@janulka2811 prosim ta, prestan radit v takychto temach, lebo uz aj minule si ohladom paragrafov napisala bludy, dourazala vsetky baby a nakoniec vymazala svoje odpovede, aby si si nemusela priznat chybu.
@simonkazga 😂😂😂
nakoľko na MATERSKÚ DOVOLENKU sa nastupuje 6/8 týždňov pred pôrodom a ty NEMÁŠ nárok na MATERSKÉ tak je pre teba najvýhodnejšia PN pokiaľ bude lekár ochotný ti ju vypísať, PN by mala skončiť deň pred pôrodom v deň pôrodu nastupuješ v podstate automaticky na materskú, až PO pôrode môžeš požiadať o RODIČOVSKÝ PRÍSPEVOK na ktorý budeš mať nárok zo zákona + po 28 dňoch života dieťa PRÍSPEVOK PRI NARODENÍ
A zase urobila to iste a este sa tu "vyskiera".
@janulka2811 Zabudla si zopar príspevkov vymazat, myslíš ze tie su prinosne pre niekoho?
@evittam nic noveho pod slnkom. V dalsej teme ju vidime zas a zas bude "najmudrejsia".
@simonkazga Isteze, a my budeme tie blbe co si nevedia len čiarku domyslieť.😁😎😉
katastrofa
Ste úžasne trápne ... tu vidieť charakter človeka ... ale veď každého vec dievčatá.
Majte sa pekne a uzivajte letné dni ... 🙋🙋🙋
@janulka2811 Úžasne trapna si tu jedine ty. A tvoj charakter-najskor popises hluposti a nepravdivé informácie,potom ich vymazes a my ostatné sme úžasne trapne a nemame charakter?😂😂😂

@janulka2811 Nejde o čiarku ale o to, že nemôže nastúpiť na RD 6tyzdnov pred porodom.