Podpora po rodičovskej dovolenke

4_veronika_4
14. mar 2024

Vyjde max.podpora, keď sa to spraví takto?

Do obdobia 2 rokov pred poberanim podpory spadá materska dovolenka a rodičovská dovolenka, potom sa vezme 1-3 dni dovolenky ( ostatnú preplatiť dovolenku) a ukončí sa TPP dohodou? Rodičovská netrvá viac ako 2 roky, pre to sa pýtam či v tom období nevadí ak zasahuje materska. Počet dní na nárok na podporu 730 je splnené. Ďakujem za každú odpoved.

Vychádza mi to, že počas MD a RD nie je vymeriavaci zaklad a ten sa vytvorí 1-3 dňami cerpanej dovolenky, a tým by mala vyjsť max.podpora.

zorkahorka
15. mar 2024

Nerozumiem veľmi, co si napisala, ale takto... ja som 2 mesiace pred ukoncenim rodicaku poslala ziadost o rozviazanie pomeru dohodou. Vypoved som podala na datum o 1 den po 3.narodeninach mojho syna, aby som vycerpala 1 den dovolenky. Zvysok som dala preplatit.
No a odvtedy chodim vysmiata 😀

4_veronika_4
autor
15. mar 2024

@zorkahorka ďakujem no ty si mala RD viac ako 2 roky...ja sa skôr pýtam či tam môže byť materska a rodičovská ( rodičovská trvá menej ako 2 roky)

zorkahorka
15. mar 2024

@4_veronika_4 tak sa chod spytat na socialku, tam ti povedua najlepsie

4_veronika_4
autor
15. mar 2024

@zorkahorka napísala si svoje ako si to mala..ja som sa však pýtala na iné...to nie je pre mňa ale pre inú mamičku..chcem len reálnu skúsenosť s tým kto mal... na socialke nič nepovedia. Maj sa

nadej1111
18. mar 2024

@zorkahorka môžem sa spýtať koľko dní dovolenky vyplatili,či vyšla Max podpora a či nik nerobil problémy na úrade,lebo už som čítala aj že to skúmajú....?

zorkahorka
18. mar 2024

@nadej1111 vyplatili mi všetky zvysne dni dovolenky..z poistovne mi volali,ze chcu poslat poslednu vyplatku pasku, ze im to vychadza akosi moc 😀 ved na socialke mi to samy poradili, ze mam takto postupovať 😀 na urade prace vobec neriesia. Pre nich som cislo v poradi, ktore prislo, odfajknu ma a hotovo. Povedala som, ze potrebujem kvoli detom vykryt takto rok, uplne to chapu, dokonca ma nikam neposielaju na pohovory.