Práca na týždeň počas trvania materskej
ahojte , prosím Vás, ked šéf potrebuje aby som na 1 týžden nastúpila do práce bude mi obnovené poistenie ale poberám materské. Za tento týžden mi bude odobratá materská dávka? Nesiahnu mi na celú materskú?
Dakujem za info.
@zuvelyn ja potrebujem vedieť čo sa stane ked z tejto zmluvy nastupim. ake su postihy , bol by to ten lepsi pripad keby mi odoberu matersku za dni ktore odpracujem
@amoremio26 https://www.socpoist.sk/callcentrum tu adresuj svoju otázku, v pracovné dni odpovedajú promptne.
Mimochodom, ak ti zrušia MD stojí to za to znova vypisovať žiadosti? Tiež by som to riešila dohodou na ten 1 týždeň
@amoremio26 nie lepšie mať aj materskú aj príjem? 🤔😳 No ale ty vieš... 🙂
Ja raz prestaneš poberať materskú nemôžeš v tom potom ďalej pokračovať... Takže určite bude lepšie ak ti vystaví dohodu...
A poberas materskú alebo rodičovský? Keďže v profile máš že dieťa má 7 mes a 2 týždne... Pretože ak poberas rodičovský tak pracovať popri ňom môžeš
@amoremio26 nech ti da dohodu alebo uplne novu zmluvu nakolko nemozes mat matersku aj prijem z rovnakeho TPP. matersku ti vyplatia ale potom ked na to pridu (a oni pridu) ju budes vracat naspat + opatovne si ju vybavovat.
Ak poberas RP, je to jedno.

@amoremio26 nech ti vystaví novú pracovnú zmluvu na inú pozíciu ako tu z ktorej cerpas MD