Ahojte, chcem poziadat o predlzenie rodicovskej dovolenky, syn ma celiakiu predpokladam, ze mi bude vyplacany aj prispevok.Mozem dat maleho do skolky a ja mozem popritom pracovat? Pocula som od jednej pani zeto tak spravila. Dakujem za odpovede 🙂
🙏🙏🙏Ahojte idem si po radu maminkam ktorým idú,ale už schválili raz,viackrát predĺženie RD a zamestnávateľ im drží miesto potrebujem sa spýtať,či ste podávali nejakú žiadosť ktorá vás chránila pred prepustením,respektíve zákon a podobne Moc DAKUJEM ❤️poprosím🙏🙏🙏info do SS budem veľmi vďačná potrebovala by som v tomto PORADIT PROSIM🙏(PS:JA idem podávať už 2x
@vrska No pokial sa ti skoncila jedna a druhu este neschvalili, tak neviem o tom, aby nieco take existovalo, aby chranilo pred prepustenim. Ale ked stihnes dostat rozhodnutie este pred tym ako skonci prva RD, tak len informovat o tom zamestnavatelia, on nemoze odmietnut a musi suhlasit s RD.
Prosím Vás schváli mi rodičovský predĺžený kôli zdravotným ťažkostiam ale ide o hyperaktivitu . Domácu starostlivosť. Môže mi syn chodiť do škôlky.
@leeenka26 evittam ma zruseny ucet.
Ked ti schvalia predlzenu RD zo zdravotnych dovodov, tak staci poziadat zamestnavatela o rodicovsku dovolenku, zamestnavatel nemoze to odmietnut, takze nepotrebujes davat vypoved, ked nechces.