Predĺženie rodičovskej, ak dieťa trpí atopickým ekzémom
ahojte mamicky,nedavno som o tomto pocula ale zatial som sa este nikde neinformovala.moj maly ma atopicky ekzem od 6. mesiaca ( ja sama trpim tym istym od detstva,cize bohuzial to po mne zdedil).led dovrsi dieta 3 rok,zevraj sa da poziadat aby som mohla s nim este zostat doma dalsie 3 roky.mne osobne sa to cele az tak nezda,lebo potom dost vela deticiek by asi zostalo doma...viem ze treba potvrdenie od kozneho lekara ze dieta trpi atopickym ekzemom ( a nedavon mal aj 3x zihlavku,raz sme dokonca aj museli zostat v nemocnici), potom to treba zobrat do poistovne a ak to schvalia tak mozem zostat s malym doma,clovek by mal aj dostat mesacne AZ 200 eur... 🙂 a ze este moze chodit na pol dna do skolky...nemate niektora skusenosti ohladom tejto veci???dakujeeeeem!!!!!!!
@cinnamon111 a nevies nahodou, ze teraz ked sa vlastne nemuseli predkladat tie potvrdenia o zdravot. stave pri zapise do MS - ale nam by to akurat asi aj pomohlo, nakolko syn podla mna do skolky vhodny nie je, 3r bude mat az v decembri, ale mame zatial len nepotvrdene podozrenie z mojej strany na nejaku poruchu auti spektra, nic konkretne. Da sa aj v tomto pripade uvazovat o predlzenom rodicaku? Kedze do skolky ani nie ze ho nevezmu (zatial nemame odnikadial info, kedze o prijati/neprijati sa vraj az niekedy v juli posielaju info), ale mne samej sa vidi, ze este nie je do kolektivu zrely

@beba2504 dakujem, ja uz som s prvom dietati po materskej ( tento prispevok je stary 5 rokov)...ale teraz koncom jula mi konci materska s mensim synom, pracu som si zatial nenasla...no som zvedava ze co a ako, ci vobec predlzia matersku kvoli COVIDu 19 alebo sa ma to uz nebude tykat.Iste je ze teraz si najs pracu pre ludi nebude jednoduche ak niekto nebyva vo vacsom meste 😔