Predĺžený príspevok - neprijatie do škôlky
Ahojte chcem sa spytat.. Maleho nezobrali do školky stym ze zapis bol od 1 do 31.5 ja som sla 2.6 ale uz bol plmy počet takze mam papier ze kvoli plnej kapacite nebol prijaty.. Kedy to treba odniest na socialku mate uz niekto skusenost? A myslite ze to bude v poriadku aj ked žiadosť bola podana uz po zapise ďakujem
kolko ma dieta presne rokov resp kedy malo tri roky ?
Nie nemáš nárok, keďže si nepodala prihlášku v riadnom čase. Ide vyslovene o odrb z tvojej strany, oni nie sú sprostí na urade
A koľko má rokov?
Inak nič v zlom, ale bodaj by ti to neuznali 😖 nedodržala si termín podania prihlášky - podľa mňa ti MŠ ani nemala dať rozhodnutie o neprijatí.
Kedy mal alebo bude mat 3 roky? Zapis bol na skolsky rok 2023/24, ten zacina v septembri 2023, takze od vtedy vznikne narok (ak sa splnia podmienky), vtedy treba poziadat. Prihlaska ma byt podana v riadnom termine zapisu, takze ten datum 2.6. moze byt problem a je dost mozne ze nepriznaju kvoli tomu.
Si sa dobre dobehla ... neuznajú Ti ho, lebo si nepodala prihlášku v riadnom čase ... niektorí ľudia sú strašne naivní, si myslíš, že na tom úrade sú sprostí?
@mb2021 lo logo renaultu mi môžeš oblizat lebo ja by som ho vyvalovala tak ci tak.. Preco keď je takato možnosť by som to nevyužila??!!?
@zojanka maly uz bude mat 4roky
@dzulli1980 vies co nedobehla pretože maly by bol doma tak ci tak.. Ja som to spravila len tak na skúšku za to nic nedam bud alebo
Tak od septembra. Ale ratala by som s tym ze to neprejde kvoli tomu datumu.
Keď bude mat maly 4 roky,tak už ani doteraz ste nepoberali RP.Či?
@nikyy nie nepoberala ja om to len skúsila ja by som snim bola doma ajtak nie som na tom vyslovene tak ze by som musela pracovať.. Ja len ked je taka možnosť preco si neprilepšiť?
@nikyy podla noveho zakona je to tak ze ak neprimu dieťa do skoly s kapacitných dôvodov mate narok poberať... Nikde som nečítala ze by musel byť splnený termin prihlasenia ale tak skúsim a uvidime ked nie nic sa nedeje 🙄😊
jasne staci oznamenie o neprijati do spadovej skolky
@qetka ja mam napisane odôvodnenie preco nebol prijaty a je napisane ze nakolko bola prihláška podana 2.6. A zapis bol do 31.5 tak sa naplnila kapacita a tym padom uz ho nemohli prijať
dufam ze prave take ako ty poslu do riti.
Áno je to tak,že keď neprijmú do škôlky z kapacitných dôvodov,ale to len pre tie deti,ktorým zle vychádzajú roky. Ak by mal váš maly napríklad v septembri 3 roky a teraz by vám prišlo rozhodnutie,že ho neprijali,tak by ste nárok mali. Ale tým,že on už mal 3,tak nie.
@bublinka1426 niesom drobnúta chodil do skolky od 3 rokov no boli iste problémy preco uz do skolky chodiť nechcel atd.. Takze som ho odhlasila a kedze ja sa nemusim chodiť otočiť po robotach môže byt somnou doma..
myslis ze mu to prospeje? byt s tebou doma?
@iwesska VDAKA BOHU ze aspon daco maju osetrene🙏
@bublinka1426 hej Myslim ze jemu lepšie ako v skolke nebývame na byte ale na dome ma veľký dvor vstava kedy chce nemusim ho budiť rano o 6 stym ze ja musim do roboty tak ako predtym.. Deti okolo seba ma.. Počítať vie do 10 básničky vie farby zaklad vie proste to sa naucil aj doma somnou o co prichádza?
O TO NAUCIT SA systemu a zodpovednosti a posluchat ucitelky, pride do skoly, ako si zvykne na daky rezim, ucenie, a domace ulohy??? plus budovanie imunity a myslim ze aj detom prospeje byt inde, ako len doma s mamou
@iwesska no ja som to zle pochopila,ale pozerala som o tom reportáž v správach ako tam rozprávali presne to,čo ste dali 😁 nevadí,ja sa takým veciam už veľmi nevenujem nesledujem ja mám už skoro 10rocnu dcéru,len má fascinuje,že aké teraz vymýšľajú vymoženosti. Ja keď som porodila,bol rodicak 205€ a spokojne som fungovala 😂

Sikovne si to vymyslela 👏👏👏