icon

Predĺžený príspevok - neprijatie do škôlky

12. jún 2023

Ahojte chcem sa spytat.. Maleho nezobrali do školky stym ze zapis bol od 1 do 31.5 ja som sla 2.6 ale uz bol plmy počet takze mam papier ze kvoli plnej kapacite nebol prijaty.. Kedy to treba odniest na socialku mate uz niekto skusenost? A myslite ze to bude v poriadku aj ked žiadosť bola podana uz po zapise ďakujem

iwesska
12. jún 2023

@bublinka1426 Vies co,v pohode,moj nastupil do skolky ako predskolak,2r.predtym ho neprijali. Vobec nemal problem s adaptaciou v skolke,skole,vsetko vedel,aj viac,ako by bolo treba.

kaitlin3
12. jún 2023

No a hlavne tety na úrade vedia citat, takze si v tom rozhodnutí prečítajú prečo ho nezobrali do škôlky, keďže ste prihlášku nepodali v termíne a medzitým sa naplnili kapacity

autor
12. jún 2023

@bublinka1426 ved na rok ked to bude povinné pojde za ten cas sa naučí rezimu tak ako by sa ho naučil aj teraz on spava pobede.. Poslúchať v skolke posluchal tak isto ked chodil.. Nepotreboval ani ako ine deti adaptáciu ze najprv len 4 hodinky bez spanku a tak na 2 den bol uz v skolke do 15. 00 a nebol snim problem.. Akurát nebol zvyknuty na nevychovné deti ktoré druhym deťom skakali po bruchu atd.. Preto nechcel chodiť do škôlky

bublinka1426
12. jún 2023

@iwesska kazda robte ako uznate za vhodne. a zadara peniaze su predsa naj, co tam po tom co naozaj dieta potrebuje ale OK beriem na dedinach je velky problem len je to mozno skoda aj pre zenu co je dlhe roky s dietatom doma

autor
12. jún 2023

@kaitlin3 hej ved nevadi nejde o nič ja som to len skúsila a zato nic nedam 😊 zabralo mi to pol hodinu ist do skolky vyplniť žiadosť atd.. Takze nic vazne sa nedeje 😊😊😊

iwesska
12. jún 2023

@nikyy Vsak ja mam uz tiez pubertakov a tiez som zila zo 199e. Mladsiu mi rok do skolky nevzali a nikoho netrapilo,ci mam z coho zit,ked ju nemam kam dat🤷‍♀️

bublinka1426
12. jún 2023

@ anonym tvoja vec. je to tvoje rozhodnutie

autor
12. jún 2023

@iwesska presne moj maly tak isto

nikyy
12. jún 2023

@anonym však skúste,uvidite čo vam odpovedia

palicka
12. jún 2023

Osobne si myslím, že v tej výrokovej časti odôvodnenia neprijatia je uvedený dôvod neprijatia striktne, preto by nárok nemal byt opodstatnený

autor
12. jún 2023

@bublinka1426 ale ved keby mi maly povedal ze chce chodiť do škôlky tak ho prihlásim a chodi tam ale nechve hovorí sam ze lepšie mu je doma ved neni zavrety v byte len no mozno mame iný názor ohladne výchovy 😊

autor
12. jún 2023

@palicka uvidime potom vam napíšem ako sme dopadli 😅😅

nikaeli
12. jún 2023

@bublinka1426 režim a načo? 🤷🏻‍♀️

to, že vie vymenovať číselný rad do 10 nie je u 4-ročného žiadne terno, v tomto veku to vie drvivá väčšina detí, farby vedia aj menší drobci..

bublinka1426
12. jún 2023

@nikaeli asi tak

samkolea
12. jún 2023

@mb2021 😂😂logo renaultu 👍👍😆😆

autor
Odpoveď bola odstránená
simona20201309
12. jún 2023

Ako vás to všetkých vytáča.... ze si nejaká mamička možno chcela prilepšiť....
Ale to ze istá skupina obyvateľov zneužíva systém už roky, to nevadí....
Bože môj,.... každý využíva co sa da, v tomto štáte s takými platmi aké máme....
Budeme závidieť ešte aj to? Ze si niekto mohol trochu prilepšiť??? Mohla by som začať menovať, akými spôsobmi si tu mnohí prilepsuju, a využívajú príspevky ako sa dá, ale ideme sa obuvat do mamiciek.
Už len príklad z pandemickymi ocr je príbeh sám o sebe nie???

Autorka, je smutné keď je niekto presvedčený, že je dieťaťu lepšie v škôlke ako doma. Škoda, mohla si podať prihlášku v termíne a možno by sa to vyriesilo

autor
12. jún 2023

@simona20201309 ďakujem konečne normálny komentár.. A niekto kto to pochopil 🙂

bublinka1426
12. jún 2023
autor
12. jún 2023

@simona20201309 a co sa týka toho ze so myslím ze mu je lepšie doma tak hej Myslim a aj preto ze sam nechce do školky prečo ho mam nútiť nieco robiť ked nechce bude to musieť robiť od 5 myslim ze dovtedy si môže užiť s mamou doma

simona20201309
12. jún 2023

@bublinka1426 tebe je lepšie v práci, alebo doma???

bublinka1426
12. jún 2023

@simona20201309 pre take zeny ako vy, nemam chut dalej robit a bodaj by stat nemal z coho vyplacat ani na dochodok tvojej ci inej rodine....

samkolea
12. jún 2023

Fuuha “slovencyna na slovicko” 😀. Dufam, ze ho vzorne ucis doma a pripravujes spravne.

gazpalm
12. jún 2023

No ja vidim s makkym i 🤯 svoje deti viac ako 10 hodin z tt a ,keby som s nimi ako "pica" zavreta doma a nepracujem ,tak by ma asi trafilo ...to ,ze ty to tak nemas ,je tvoja vec ,ale uvedom si ,ze urazas ,zeny ,co nie su a nechcu byt "LEN" zeny v domacnosti😉 vrchol je ,ze si chcela vytrieskat prispevok,ktory vlastne ani nepotrebujes...takze o niekom hovorit ako o PICI je v tvojom pripade dost mimo 😊😉

simona20201309
12. jún 2023

Nerieš. Nepochopia. Hanbila by som sa z úst vypustiť, že moje dieťa sa ma lepšie v škôlke ako doma....
Ale to tvrdí väčšina tých, čo doma nezvládajú vlastne dieta. V piatok plaču, že ide víkend a v auguste odratavaju dni do septembra. Tie, či nahlasuju dieta na všetky možné služby, a keby mohli, tak ešte aj 24.12. Dieta do MS privedú.
Véd im je v ms lepšie.
Prečo?
Lebo sa im tam venujú, lebo majú režim, lebo sa majú s čím hrat, lebo chodia pravidelne von, majú pravidelnú stravu,....? Doma to nemajú?
Aha...jasne... kamaráti. Tak tých široko ďaleko nikde nie je, len v MS.
A my, čo sme do MS nechodili sme vlastne necivilizovani analfabeti.
V 1roc. Som nemala konkurenciu. Deti sa učili citat, mne nosila učiteľka knihy, aby som sa nenudila a čítala si.
Ale úprimne, pre niektoré deti je škôlka vykupenim.

simona20201309
12. jún 2023

@bublinka1426 tvoja odpoveď je úplne odveci
Mam odrobene možno viac ako ty. Takže tvoju odpoveď považujem za biednu

sofia1979
12. jún 2023

Bude mať 4roky a nedavas ho do škôlky? Chudák

simona20201309
12. jún 2023

@sofia1979 chudák????
No tu je teda vzorka.....

sofia1979
12. jún 2023

Ani do roboty ho neposli. Odrb štát aj vtedy...

autor
12. jún 2023

@simona20201309 presne nemyslím si ze mu utečie niečo tym ze bude chodit do skolky od 5 ja by som ho tam nedala ani vtedy inak keby to nieje uz ze musi.... Nechodila som ani ja do skolky a?? O nic som neprišla ved som mala este 2 sestry aj bratov nehovorim ze som vyštudovaná... Ale určite neni problém ak nechodi do škôlky a presne ako hovoríš ine sa tých detí chcú len zbaviť