Prídavok 300 eur na deti
Pridavom na deti sa vraj zvisi na 300 e ale neviem oco ide len tak som zapocula.poculi ste o tom??
Ked to prejde (čo dúfam ze neprejde) tak to pojde plosne všetkým (a uz dupľom pokial sa bude jednať o zvýšený prídavok na dieťa. Ak by to bola jednorazová finančná výpomoc určitým skupinám ľudí, to by uz bolo o inom) Uz sa k tomu vyjadrovali aj nejaký politici ze nie je administratívne reálne vyčleniť iba určite skupiny. Zároveň vzdy by to bolo pre niekoho diskriminačné, ved aj tu už padli názory za zeny na md/rd nie. Pracujúci nie. Potom ze iba pracujúci ano. Iba ti co majú školopovinné deti. Cigáni v osadách nie. Pricom každá rodina ma svoj príbeh, každú týchto vymenovaných výnimiek mohol covid tragicky postihnúť v inej forme....a hlavne si treba uvedomiť ze za a) je toto politický ťah, pelle si nepohneva dobrovoľne žiadnu skupinu občanov b) tych 300eur my všetci ešte veľmi draho zaplatíme tomuto štátu (spolu s pandemickymi OCr, PN a ostatnými dávkami)
@ofzuza super nápad!!! toto by mohlo prejsť, bolo by to spravodlivé...
@elsaanna1 Keď chceš mať 10 detí, choď robiť. A nečakaj, že sa ti všetci pokladáme na to, aby mali čo jesť.
Spoločnosť nepotrebuje ďalších 10 degenerovaných nevzdelaných lenivých poberačov sociálnych dávok.
@elsaanna1 neviem ci tam odkial si mate spoluobcanov, ty si asi este nevidela co kupuju ked pridu davky. Myslis ze zrazu by zacali detom kupovat jedlo, este nebodaj nieco vyzivne? Oni o tom nemaju povedomie. Toto hovorim o tych z Lunika IX, KE a PO
@sasanka605 Pozri na úvodný príspevok a jeho obsahovú a štylisticko/pravopisnú úroveň. Toto píše spoluobčanka. A zrejme sa už celá jej početná rodina teší, že dostanú novú dávku. 😂
@heleninamama co hned urazate a vravite ze spolu obcanka a pravopis a neviem co tak ja pisem ako chcem a ked sa aj pomilim je to moj problem a pre vasu zvedavost nie niesom ciganka ako im vravite vi len poznam takych ktory su pracujuci.a nemala som snimi nikdy problem a normalne sa snimi aj bavim lebo podaktori su ferovejši nez biley
@heleninamama vi sa radujte budete mat viac
@elsaanna1 moj muz ma na to taky rasisticky vyraz - bieli cigosi. Su to sice "bieli", ale neprisposobivi davkari. Len ruky natahuju, aby im stat ci niekto iny nieco daroval. V diskusiach sa prejavuju zlou citatelskou gramotnostou a castymi gramatickymi chybami, plus samozrejme ocakavaju co im kto da...
@elsaanna1 otazka je, ci by kazdej matke pomohli tie peniaze v starostlivosti o dieta alebo by ich dali na nieco uplne ine. Druha vec je ze niekto musi prispiet odvodmi aby sa nejaka davka mohla vyplatit. Ak neprispeje, preco by mala dostat davku? Objem penazi, z ktorych vyplacaju davky, nie je bezodny.
@elsaanna1 Predstav si, že žijú aj ľudia, ktorí nikdy žiadne dávky nepoberali a deti živia z peňazí, ktoré zarobia. Ale sú to ľudia, ktorí ovládajú spisovný jazyk a kopu iných vecí, o ktoré poberači dávok nemajú záujem.
Čo dá dieťaťu do života hlúpa pologramotná matka, ktorá sedí celý život v chatrči a rodí potomstvo ako čerešňa podobnému lenivému degešovi? Čo tie deti u rodičov vidia? Špinu, hlúposť, nezáujem o vzdelanie, prácu a celoživotné čakanie na dávky od štátu, ktoré si spestrujú súložením...
@heleninamama ano ziju preto polovica bielich na slovensku su bezdomovci a spia pod most a a este nehovorim o tyrani a znasilnovani,este som nevidela v tv novinach ze by to bol rom laskavo sa dotoho o co ja mam zaujem nestaraj .najprv spoznaj potom odzuzuj.
@elsaanna1 Asociálni obyvatelia - čierni aj bieli by mi od štátu dostávať jedinú dávku: zo samopalu! A tým končím túto zmysluplnú debatu.
@heleninamama .presne radsej skonci lebo naschval rypes do mna ani sama nevies preco,ty riadne na liekoch moja
@heleninamama sa uvedom ako že tebe asi šibe moja sak ma ani nepoznas a ides tu domna rýpať ,ak ti nisako ublizili osadnici ako ty vravis moja tak za tym hladaj niekoho

@hopsadobrandejsa no s tym celkom nesuhlasim. Nemci tiez dali 300e na dieta jednorazovy prispevok. Ale zoberu si ho tohto roku spat aj s urokom na daniach🙄🙄...a tym, co sa poslabsie dari (ze robi iba jeden a na minimalku a tak) ci socialne pripady, tak im ostane v plnej vyske😬😬😬😬