icon

Prídavok 300 eur na deti

elsaanna1
19. apr 2021

Pridavom na deti sa vraj zvisi na 300 e ale neviem oco ide len tak som zapocula.poculi ste o tom??

Strana
z4
sasanka605
21. apr 2021

@elsaanna1 polovica bielych na Slovensku bezdomovci nebudu. To by uz naozaj klakol socialny system. Kde si take precitala?

elsaanna1
autor
21. apr 2021

@ofzuza
@ofzuza choj spať

elsaanna1
autor
21. apr 2021

@sasanka605 sleduj tv noviny.a budeš vidiet kolko ich je

huginko
Autor odpoveď zmazal
huginko
21. apr 2021

@petamich ja som za plošné vyplácanie. Tí ktorí pracujú to v čom mali ľahšie? Ja sama syna vychovávam, pracovala som, mala zvýšené výdavky s internetom, prečo by som nemala dostať príspevok... To je aká spravodlivosť?

dzina007
21. apr 2021

akoze podla mna ak uz by chceli tu davku dat... tak nech ju daju celoplosne ale len detom ktore si plnili skolsku dochadzku, zucastnovali sa online skoly, alebo ak nemali PC a net mali ochotu a komunikovali s ucitelmi a vyprcovavali zadania od ucitelov. Taky co sa mesiace neizvali a kaslali na to a ulohy nerobili by prispevok dostat nemali.

ofzuza
21. apr 2021

@dzina007 to by u nas boli tak traja z triedy. Totalne tie decka kaslali na online vyuku.

dzina007
21. apr 2021

@ofzuza no to je smutne... ale taky ziak si nezasluzi ani prejst rocnik, a tiez rodicia si nezasluzia prispevok na zvysene naklady pri onlie studiu ked deti nestudovali. 😕

ofzuza
21. apr 2021

@dzina007 no som velmi zvedava ako to budu v skole riesit. Prepadnut to nemozu nechat vsetko.

sasanka605
21. apr 2021

@elsaanna1 ty si z nas robis prdel ze? Co ich ratas po jednom v televiznych novinach?

elsaanna1
autor
22. apr 2021

@dzina007 suhlasim stebov máš pravdu

Strana
z4