Prišli vám už peniaze za OČR v čase koronavirusu?
Ahojte 🙋🏼♀️, prosím Vás niekomu prišli už tento mesiac peniaze za OČR kvôli koronavirusu? Ďakujem 🙂
@dorema aj ja mam slsp... Tak ja sa asi tak skoro nedockam
@katarinabelakova my tiež nemáme....akože neviem dokedy máme čakať ...
Ja som už v marci poslala žiadosť o pandemickú očr, na konci mesiaca vyhlásenie a prišla mi na čas PNka aj OČR za marec. Za apríl mi zatiaľ neprišla.Žiadosť sa posiela len raz a vyhlásenie na konci každého mesiaca?
Práve prišlo, marec apríl dohromady. Vub
Ja som sa dovolala, ze cast z tych 15000 neuhradenych, dnes uhradzali, komu nedoslo (vravela ze momentalne uz len BA) ako nam, ze mame cakat do utorka a potom zase telefonovat, ze to nestihaju a robia vsetko preto aby peniaze poslali
Dnes mi prisli za marec, apríl.. VUB... pobocka BA, aj vymer prisiel
čo už len SLSP má spoločné s OČR, kedy sociálna poisťovňa pošle, vtedy na druhý deň banka pošle na účet
@katarinabelakova
@mijo53 ja neviem ja som nič také neriešila 🤔
Dnes mi prišli za marec aj apríl. Aj to iba vďaka kolegyne, ktorej volala pani z SP, a kolegyňa sa pýtala aj na mňa. Samozrejme im chýbali moje čestné vyhlásenia, boli odovzdané na košickej pobočke. Vraj tam majú najväčší bordel z celého Slovenska, v pondelok som nemala pridelenú ani referentku. Dovolať sa je nemožné, na mail odpisu ten vygenerovaný. Verím, že majú veľa, ale za ten čas si už mohli vytvoriť systém, o chvíľu im začnú chodiť ďalšie za maj, zbláznila sa a ľudia tiež.
Prišli niekomu z vás v BA peniaze aj na účet v mBank? Ja nič dodnes.. všetko načas odoslané, aj čestne prehlásenia.. prišli peniaze aj takym, čo striedali dni na OCR s dňami v práci?
@blska381 aj Košice..ako ja
@maria.vinea ja som strašne zvedavá ako to cele dopadne, clovek si nahana co mu patrí,chaos v tom maju a ides tam osobne, nik ti ani do počítača nepozrie ci je všetko ok, ..
@maria.vinea moja vcerajsia skúsenosť,za marec nemám peniaze, dovolala som sa konečne, vraj ma neeviduju, že som bola na OCR v marci ,vravím pani do telefónu a prečo vlastne potom sociálna poisťovňa poslala zamestnávateľovi, že som začala OČR, tak odpoveď bola jaj asi sa stratili. Takže ja som nepochybila,na novo som im to musela poslať a do poznamky urgentne.
@adka_22 ja nemam do dnesneho dna ocr xa marec
@laruska mne vo svtvrto napisali ze som.cestne vyhlasenie neposlala....ale jasne ze som.poslala a to 26.3...tak som im to rovno preposlala.aj ten povodny mail...tak cakaaaam
@bronkami ja som mala 6 dni ocr v marci inak som.robila a nic za marec
@zuzanocka11 takze ti zaslali za dva mesiace? No super
No,dufam ze zajtra budú peniaze na účte

@adrika25 mne dnes SLSP. Asi len marec, zajtra by bolo 60 dni