Prišli vám už peniaze za OČR v čase koronavirusu?
Ahojte 🙋🏼♀️, prosím Vás niekomu prišli už tento mesiac peniaze za OČR kvôli koronavirusu? Ďakujem 🙂
@bronkami bojim sa toho
No stále nic ...a dovolat sa neda
Baby viete mi dať nejakú e mailovú adresu do sociálnej poisťovne do Bratislavy, z ktorej mi aj odpíšu? Dovolať sa tam je nemožné
@adrika25 známej dokonca povedali ze je možné aj ze peniaze prídu az po korone :D uz maju ďalšie Výhovorky. Dobre ze niektorý uz dostali aj aj
@katarinabelakova no ved to...kamarátka uz má aj za april
@laruska presne uz aj moje kolegyne všetky majú uz len ja a ešte jedna kolegyňa nič... Od veci všetko
Nemôžu čierne na bielom povedať že nestíhajú, takze sa vlastne z ich stránky dozvieme, že preto nemáme peniaze, lebo sme niečo nedodali alebo sme zle vyplnili. Potom človek je zmätený, že či už fakt nevie vyplniť jedno primitívne tlačivo alebo je tam naozaj taký strašný neporiadok a chaos, a nikto za to nebude zodpovedný.. lebo tety za to nemôžu, ale ich nariadení a vedenie soc poisťovne.. a my budeme čakať do bohviekedy
@198 ja tiez volam jak nenormalna dnes ani jedno číslo nedvihaju
@maria.vinea ja som sa dovolala na x-ty pokus a jedine co vedela ze manzelovu ocr este od 11.3.nikto nespracoval ale maju ju tam,to potvrdila, cestne vyhlasenia sme poslali aj na novu adresu cvba, ale to nevedela pozriet ci doslo a dala nam telefon a tam sme volali a dozvedeli sme sa to iste, ze este to nespracovali, nadiktoval telefonne cislo aby manzela informovali, pytali sme sa ci su pobocky otvorene, jej odpoved: nie, dalej sme sa pytali ze teraz v 4.faze uvolnovania ci otvoria pobocky, jej odpoved: neviem. Dalsia nasa otazka na nu ze kedy sa dozijeme penazi, jej odpoved: dalsi vyplatny termin je 27.5., dalsia otazka ze co ak nam peniaze opät nepridu, jej odpoved: neviem, skuste znovu zavolat....
@blska381 mne raz pani tiez povedala ze ziadost o Očr eviduju, mám čakať...uplynulo 60 dní a čakáme.o cestnych vyhlaseniach mi nehovorila,poslali sme elektronicky pre istotu i postou. Ja tam zase pôjdem osobne a chcem s niekym kompetentnym rozpravat,nie sbskarom na socialke, je to desne, človek. Hape ze maju toho vela ale ja od marca nemam prijem uz ma to stve
Presne tak. Aj mne už uplynulo 60 dní
A stále nič. Do košickej pobočky som sa dovolala. Tak som poprosila pani ci mi vie zistiť, či v BA evidujú moju žiadosť. Tak mi zistila ze ju tam majú, ale ešte nie je spracovaná. Tak to je vrchol. Už fakt neviem ako to riešiť. Žiadny príjem ale platiť treba vsade 😈
@laruska ani ja dnes nic...des desny....hlavne ze socialne davky ....vieme pre koho....idu nacas...ach jooo
@cucoriedkacucoriedka to preto lebo nerobia keby robili aj oni by čakali ako my ako poslední chudáci to preto lebo dreme jak tie hovada na tento štát a keď treba nám dat tak čakajte ale bohvie dokedy
@198 oni by necakali....to by uz bola vojna
@blondhela mohli by otvoriť stránkové hodiny, a som prva v rade... Za dva týždne idu deti do školy a ja som uz z toho unavena len dovolavat sa toho co vam patri.hlavne ze cigani dostanu nacas vsetko
@cucoriedkacucoriedka áno, za 2, potešilo veľmi
Žienky no čo myslíte budeme mať nárok na očr a keď sa otvoria škôlky? Ja som kvôli korone prišla o prácu tak ešte mesiac na očr by potešil.
@monulienka86 potom už nebude nárok na očr. Dnes to vravel Mihál.
@matabb73 ale Matovič sa vyjadril že budeme mať potom nárok keď nedáme dieťa do skolky.
@monulienka86 tak bolo povedané že skoly a dkolky budu dobrovoľné, kto ostane doma nadalej stale je na očr, počas tej doby ako trva školský rok... začiatkom jula si bude socialka overovat ci mate narok ns očr, co vase dieťa chodí do MŠ alebo je doma
@cucoriedkacucoriedka to hej máš pravdu

@laruska ja len dúfam, že neskoncime ako niektoré, ktorým oznámili, že nemajú v poriadku dokumenty (lebo sa im v tom chaose na socpoist stratili) a nebudeme čakať na peniaze další mesiac...