Prišli vám už peniaze za OČR v čase koronavirusu?
Ahojte 🙋🏼♀️, prosím Vás niekomu prišli už tento mesiac peniaze za OČR kvôli koronavirusu? Ďakujem 🙂
@blondhela viete mi povedať cislo na ktoré ste volali lebo i v Košiciach mi dali len cisla na Bratislavu
@maria.vinea na číslo ktoré majú na stránke. Skúšala som volať na všetky čo tam sú. Neviem ktoré presne to bolo.
Nemožné sa stalo dovolala som sa tam, mamičky volajte tie pevné linky sociálnej poisťovne skor vam dvihnu
@blondhela ja som sa teraz dovolala na 02 3247 4433
My sme volali vcera a pani si zapisala manzelov telefon a dnes rano mu uz volala nejaka pani, dala mu uztretiu emailovu adresu kam ma znova poslat cestne vyhlasenia marec aj april a ona to posle hned na spracovanie, tak snad sa dozijeme tento mesiac peňazi
AJ ku mne bola pani milá, povedala, že ak peniaze tento týždeň neprídu, tak ju mám kontaktovať znova, tak som zvedavá....
Takže dnes zase nič, žiadne prachy nedošli....
@kafri1 ja uz to akosi ani necakam. To je uplna salenota. Nedovolas sa, neodpisu na maily.
Ako toto je ozaj smutné že koľko nás ešte je čo nemajú ...a ktovie kedy dostanú ...
@kafri1 ani ja nic dievcata...som uz na 3 miesta napisala...a dorazne ziadala o info v akom je to stadiu...a ani ja sa dovolat neviem.hrozneee
Možno by to bolo treba medializovať... lebo ja chapem, že toho maju vela, ale je vela prípadov, že ludia nemaju z čoho žiť, lebo OčR neprišla... a su dva mesiace bez prijmu
@extempore presne ako pises...ja mam to stastie ze robim...ale veru velmi mi tie peniaze chybaju...a myslis ze su taki ktori nemaju vyplatenu ocr za mesiac??? Ze vobec?
@cucoriedkacucoriedka my nemáme ani marec ani apríl...
@lilly30 za cele mesiace??? To vazne??? Chapem spravne ze si vkuse na ocr a nemas vyplatene?
@cucoriedkacucoriedka áno manzel nemá vyplatené od 16.3 a celý apríl a ešte sme nedostali nič
@lilly30
@cucoriedkacucoriedka aj ja takisto, celý apríl a pol marca nemám, od mája už chvalabohu robím.
Najlepsie na tom vsetko je, že ak si živnostník musis mat odvody zaplatené včas a v správnej výške... sociálnu poisťovňu nezaujíma, že toho mas vela a nestihaš...
A mam aj info, že tie ženské, co dvíhajú telefóny su uz na tych ľudí doslova nepríjemné a trieskajú telefónmi
@laruska no ja som sa dovolala tiez na 188krat asi...pan velmi mily...nemaju cestne vyhlasenie...a to som uz dvakrat zasielala....tak som im.supla aj ziadost aj cestne za marec aj za april...chcela som uz aj za jun....lebo budem este ocr v juni cerpat...

@blska381 no ochota jak vysita kebi boli otvorené pobočky v našich okresoch tak si tu dnes nepíšem