icon

Prišli vám už peniaze za OČR v čase koronavirusu?

adka_22
16. apr 2020

Ahojte 🙋🏼‍♀️, prosím Vás niekomu prišli už tento mesiac peniaze za OČR kvôli koronavirusu? Ďakujem 🙂

198
19. máj 2020

@blska381 no ochota jak vysita kebi boli otvorené pobočky v našich okresoch tak si tu dnes nepíšem

maria.vinea
19. máj 2020

@blondhela viete mi povedať cislo na ktoré ste volali lebo i v Košiciach mi dali len cisla na Bratislavu

blondhela
19. máj 2020

@maria.vinea na číslo ktoré majú na stránke. Skúšala som volať na všetky čo tam sú. Neviem ktoré presne to bolo.

maria.vinea
19. máj 2020

Nemožné sa stalo dovolala som sa tam, mamičky volajte tie pevné linky sociálnej poisťovne skor vam dvihnu

maria.vinea
19. máj 2020

@blondhela ja som sa teraz dovolala na 02 3247 4433

blska381
19. máj 2020

My sme volali vcera a pani si zapisala manzelov telefon a dnes rano mu uz volala nejaka pani, dala mu uztretiu emailovu adresu kam ma znova poslat cestne vyhlasenia marec aj april a ona to posle hned na spracovanie, tak snad sa dozijeme tento mesiac peňazi

bronkami
19. máj 2020

@blska381 u nás detto! 👍🏻 Pani bola ochotná a pozrela aj manželove údaje - jeho žiadosť o OCR tam dokonca vôbec nie je nahrata. O cestných vyhladeniach ani nehovorím. Nikto nevie, kde skončili a prečo sa k nim nedostali.. 🤦🏼‍♀️

kafri1
19. máj 2020

AJ ku mne bola pani milá, povedala, že ak peniaze tento týždeň neprídu, tak ju mám kontaktovať znova, tak som zvedavá....

adrika25
19. máj 2020

@bronkami prosím na aké číslo ste sa dovolala?

bronkami
19. máj 2020

@adrika25 mne ráno volala pani odtiaľ. Včera som skúšala na striedačku na tie všeobecne čísla ktoré sú na webstranke socpoist. Tam si pani poznačila moje údaje a tel. číslo a následne to Preposlala na oddelenie tu v BA..

kafri1
20. máj 2020

Takže dnes zase nič, žiadne prachy nedošli....

laruska
20. máj 2020

@kafri1 no hrozné...a ani dovolat sa nedá :(

katarinabelakova
20. máj 2020

@kafri1 ja uz to akosi ani necakam. To je uplna salenota. Nedovolas sa, neodpisu na maily.

lilly30
20. máj 2020

Ako toto je ozaj smutné že koľko nás ešte je čo nemajú ...a ktovie kedy dostanú ...

cucoriedkacucoriedka
20. máj 2020

@kafri1 ani ja nic dievcata...som uz na 3 miesta napisala...a dorazne ziadala o info v akom je to stadiu...a ani ja sa dovolat neviem.hrozneee

extempore
20. máj 2020

Možno by to bolo treba medializovať... lebo ja chapem, že toho maju vela, ale je vela prípadov, že ludia nemaju z čoho žiť, lebo OčR neprišla... a su dva mesiace bez prijmu

cucoriedkacucoriedka
20. máj 2020

@extempore presne ako pises...ja mam to stastie ze robim...ale veru velmi mi tie peniaze chybaju...a myslis ze su taki ktori nemaju vyplatenu ocr za mesiac??? Ze vobec?

lilly30
20. máj 2020

@cucoriedkacucoriedka my nemáme ani marec ani apríl...

cucoriedkacucoriedka
20. máj 2020

@lilly30 za cele mesiace??? To vazne??? Chapem spravne ze si vkuse na ocr a nemas vyplatene?

lilly30
20. máj 2020

@cucoriedkacucoriedka áno manzel nemá vyplatené od 16.3 a celý apríl a ešte sme nedostali nič

kafri1
20. máj 2020

@lilly30
@cucoriedkacucoriedka aj ja takisto, celý apríl a pol marca nemám, od mája už chvalabohu robím.

lilly30
20. máj 2020

@kafri1 manžel už tiež išiel do práce ale ako nech sa niekto nehnevá a stále sa budú vyhovárať že nemajú toto nemajú tamto...

laruska
20. máj 2020

@kafri1 no na stastie uz aj ja robim od mája,lebo peniaze za OCR neviem kedy dostaneme...niekto má uz aj za april,ja ani za marec :(

kafri1
20. máj 2020

@laruska
@lilly30 presne tak, vytáčajú ma tie vyjadrenia sociálnej poisťovne ako sa ohradzujú, že všetko vyplácajú načas... fakt smutné... ak to nebude do konca mája, tak tam pôjdem osobne asi už...

extempore
20. máj 2020

Najlepsie na tom vsetko je, že ak si živnostník musis mat odvody zaplatené včas a v správnej výške... sociálnu poisťovňu nezaujíma, že toho mas vela a nestihaš...

lilly30
20. máj 2020

@kafri1 ale človek musí všetko nacas zaplatiť a oni majú stále čas...

extempore
20. máj 2020

A mam aj info, že tie ženské, co dvíhajú telefóny su uz na tych ľudí doslova nepríjemné a trieskajú telefónmi

lilly30
20. máj 2020

@extempore ako ja im verim že majú toho moc ale nech sa nečuduju keď ľudia čakajú na peniaze...

laruska
20. máj 2020

@kafri1 no,dovolsla som sa...pani bola ochotna,pozrela moju ziadost,ale ze cestné vyhlasenia nema...hovorim ved som poslala za marec,aj za april aj prisli notifikacie...ze mam poslat este raz...ja uz fakt nechapem,co sa tam deje :( takze peniaze uvidim asi az v juni

cucoriedkacucoriedka
20. máj 2020

@laruska no ja som sa dovolala tiez na 188krat asi...pan velmi mily...nemaju cestne vyhlasenie...a to som uz dvakrat zasielala....tak som im.supla aj ziadost aj cestne za marec aj za april...chcela som uz aj za jun....lebo budem este ocr v juni cerpat...