Prišli vám už peniaze za OČR v čase koronavirusu?
Ahojte 🙋🏼♀️, prosím Vás niekomu prišli už tento mesiac peniaze za OČR kvôli koronavirusu? Ďakujem 🙂
@cucoriedkacucoriedka ale ved na stranke maju, že nevolat, nepísať lebo toho maju vela... ale ked nezavolám, nedozviem sa, že odo mna nemaju veci. A nechapem ako je možné, že pride notifikácia o doručení a oni to nemaju
@extempore no vidis to...aj pte mna je to zahada.
@cucoriedkacucoriedka mne dnes volali, ze v piatok mi prídu peniažky za marec a april. Waw
@katarinabelakova a kde bývaš?
@extempore snina.
@katarinabelakova no tak je to jasne... v malom meste asi nie je problem
@extempore tak ja som tiež doma od 16 marca a do teraz nič vôbec. Ani dovolať sa ani maily nič. A to tiež patrím pod BA keďže robím v tescu. A vcera mi volali z BA ze apríl majú cestné a ze marec sa asi stratil. Ale nakoniec naslivaj za marec tak ze v piatok poslu. Konečne sak uz pomaly o chvíľu koniec mesiaca
mne tiez prisla vcera sprava od pani, co spracuvala moju ziadost, ze je to ok a pridu peniaze.. na druhy den, odkedy sa mi ozvala, ze treba doposlat CP.. keby som tam nevyvolavala a neurgovala to, asi cakam do dnes, ci sa niekto sam od seba ozve.. strasny system.. resp. ziadny system 😒
@bronkami
@katarinabelakova tak uz sa hadam postupne dockame vsetky;)
@cucoriedkacucoriedka ja som prave dostala 🙂 KOŠICE
@monyka92 super🙂)) ja furt cakaaaam;))) cakaaaam
Ja tiež čakám...
Ahojte mamicky.Ja som na pandemickej očr od 6.4.2020.Zatial som nedostala ziadne peniaze.Len pre info, vcera som pisala na tu mailovu adresu kde sa posielaju čestne vyhlasenia, ci mi vedia podat info ohladom mojej ocr.Pani mi dnes rano odpisala,ze moja očr bola spracovana a peniazky mi budu poslane k 27.5.2020.
(Myjava)
@vladka1986 ja som tiez zaslala na tu adresu a veru nereagovali...nooo....ale super ze vies co a ako;)))
@cucoriedkacucoriedka Ono asi hlavne zalezi na tom, na aku ochotu tam clovek natrafi.Myjavu ma na starosti Senica.Vo väčších mestach je to urcite komplikovanejsie.
@vladka1986 ano.mas pravdu...mne vadi to ze nekomunikuju.vsrtko som zaslala nacas.pred tyzdnom na vyzvu zasa uz treti krst cestne prehlasenie.prisiel potvrdzujuci mail...pred 3 dnami som.sa dovolala do sp na ustredie...mily pan kukol a pocedal ze mi chyba cestne prehlasenie.dal mi iny mail...vsetko odznova som zaslala....aj ziadost ak cestne za april a maj
..uz asi 4 krat...lebo to chceli...keby mi povedali ze ok.eviduju a mam.cakat....nemam problem...je toho vela....ale budem.cakat este 2 tyzdne....ozvem.sa im a povedia ze mi chyba cestne prehlasenie? Vies o tom to je...;)
Dievčatá ja som tam písala volala a čuduj sa svete pohlo sa aspom to ze my volali a teraz mi volala zasa pani že v stredu mam peniaze na účte tak som zvedavá ci sa neteším predčasne
Dievcata...nemozne moznym.sa stalo...dnes mi pisali ze marec mi vyplatia zajtra a april v najblizsom termine vyplatnom;)
Ja som sa dnes čuduj sa svete dovolala po 15 minútach(BA) pani veľmi milá, na nič sa nepýtala len si poznačila moje údaje a telefóne číslo. V BA sa to konečne začalo hýbať a vypomáhajú ostatne kraje už. Dokonca zobrali aj posili na telefóne linky. Priznala, že BA pobočka absolútne nestíha a pracovníčky už kolabujú, čo im inak verím. Mne stačí keď mi niekto povie Ok mame tu vašu žiadosť všetko máte v poriadku už len čakajte. Tak verím, že sme na správnej ceste 😂😂😂
@adrika25 presne...nech vieme na com.sme a pockame...ale ked nevies skusas volat.pisat a ked sa nedockas odpovede jasne ze sme nervozne;)
@mimuska125 No bohuzial, smola. Ale mozno ma narok na nejake ine davky napr. podporu v hmotnej nudzi, treba to popreverovat na urade prace soc.veci a rodiny.
Dnes mi prišla dávka za marec a apríl! Neverím 🥳
zázrak, mne stále nič....
volala som tam, tak najneskôr do stredy ich mám na účte 🙂 super, po 70 dňoch sa dožijem možno 😅
Aj my už máme 🙂
dnes dosla ocr na april v BA
aj mne dnes ocr za april BA, juchu

@extempore zivnostnik ma narok na odklad....manzel si podaval, mamina ako zivnostnik tiez....staci vyplnit na sp tlacivo....