Prišli vám už peniaze za OČR v čase koronavirusu?
Ahojte 🙋🏼♀️, prosím Vás niekomu prišli už tento mesiac peniaze za OČR kvôli koronavirusu? Ďakujem 🙂
Baby a volali vám zo sociálnej kvôli overeniu údajov?Mne povedali že volajú iba vtedy keď ma niekto niečo zle vypísané a kamoške povedali že volajú každému.Inac este mi neprišli peniaze.
@monulienka86 zavolaj si radšej sama , ak neeviduju tvoju žiadosť nemaju o tebe žiadne info takže tak či tak by Ti nevolali . Ja som volala 16,4, a nebolo po mojej žiadosti o očr ani čestnom vyhlásení ani stopy v systéme..musela som poslať odznova a stále to nemám doriešené...
Ja som volala 2x a 2x mi povedali, že žiadosť neeviduju ale že nemám posielať znova že ak mi prišiel spätný mail od nich vtedy keď som posielala, tak že určite to tam majú a že sa nemám obávať len toho majú veľa. Tak verím, že to tak aj je 🙄🙏🏻
@lenka7477 ale ja som nenapísala že neevidujú moju žiadosť.Mne pani povedala povedala že volajú len tým ktorý majú niečo zle vypisane.Moja žiadosť je zaevidovana a že mám cakat na peniaze.Chcela som vedieť či vám každej volali.😊 Nič v zlom 😉
@monulienka86 nie, nevolali , lebo o mne nevedeli ..... preto je lepšie si zavolať - tak som to myslela 🙂
Muž sa dovolal v piatok. Žiadosť aj prehlásenie majú,ale že nestíhajú spracovať. Takže dnes to naisto nedostane. A že majú na to 60 dní. Stane sa toto samoživiteľovi tak sa môže ísť zavesiť.
Zatial nic a kolko to je pri minimalnej mzde??
Zatial stale nic 🤔
takže môj príbeh pokračuje -
ja nemám nič ... som doma od 16.3. 16.4. - som volala , kedy mi vyplatia a povedala mi pani , že moju žiadosť ani nemaju v systéme, poslala som teda na novo a o týžden som opäť volala ,či je to už v poriadku a pani sa ma spýtala , prečo som to neposlala do BA , ked tam má naša firma základnu....🙂 volala som teda do BA na soc. poistovnu a ani tam to v systeme nemali. Dnes som tam volala - nemám ani čakať už teraz peniaze .
Stále niesom nahodená v systéme ....ale z TN už to do BA poslali , ale až okolo 20.4. a ešte v BA nenahodili...
Ja som posielala 12.3 aj vyhlasenie son poslala v termine. Volala som tam a vraj to je zaevidovane ale ani dnes nic neprislo.
ahojte,chcem sa spytat prosim vas, bol van zaslany potvrdzujuci e-mail(alebo automaticka notifikacia) zo socialnej poistovne, ze obdrzali vasu ziadost o OCR? Mne take nic neprislo, peniaze stale neprisli, tak som na pochybach, ci to vobec dostali.
Dakujem
@majakk ahoj, mne prišiel mail hneď ako som poslala, potom som tam volala 2x a 2x mi povedali, že moju žiadosť zatiaľ neeviduju a včera mi pani volala ohľadom čestného vyhlásenia že nebolo v poriadku tak si to tam zapísala, ale peniažky zatiaľ neprišli tak len čakám. Skús radšej zavolať tam
@meggi21 ani ja nič.
Ani ja, uz stracam nadej 🙈. Aspon keby napisali ci vobec raz poslu 🤔
Ani ja ešte nič, a ani sa do soc. poist. V BA neviem druhý deň ani dovolať. Volám na tie čísla co majú na stránke a nič, stále sú všetky operátori obsadení.....
@monika123654 ja som volala na toto číslo +421 906 171 989 , potom voľba 1 , a čakala som chvíľu a už to zvonilo

ja som bola na očr od 17.3 do 30.3 a neprišli zatiaľ ani peniaze ani rozhodnutie,ale tiež som čítala,že majú dva termíny na vyplatenie