Prišli vám už peniaze za OČR v čase koronavirusu?
Ahojte 🙋🏼♀️, prosím Vás niekomu prišli už tento mesiac peniaze za OČR kvôli koronavirusu? Ďakujem 🙂
@adrika25 do konca mája úvidime, tak kedy uvidíme tie za apríl potom :D
@katarinabelakova za apríl by ste mali dostať peniaze spolu s marcovými
veru tak, to by som sa celkom už potešila 🙂
@frndza to som pocula, som zvedavá 🙂
tak mna zaujimal uz aj april..a teda som z BA..pani na telefone mi povedlaa ze pobocka bratislava spracovava este!!!! MARCOVE!!!! , ja uz marcovu mam spracovanu , peniaze nemam poslane tak som sa hned pytala znova na april....a takze za april mozte cakat zase asi o 60 dni cize v juni!!!
ale baby na odlahcienie..ja viem ze niekktore ste uz vyse mesiaca bez penazi ale naozaj peniaze nie su vsetko..kaslite nato peniaze urcite pridu boli aj budu ajke ste dosli o robotu pokym je clovek zdravy vsetko je lahke..
Ahojte, mozem sa spytat, ci tu niektora nahodou neviete ako vyratavaju vysku ocr pre szco...dakujem
No kamoske prave prisla ocerka za april a ja nemam este ani marcovu :(
@martinusik91 ani my ešte za marec ...len výmer nám prišiel ..
@adka_22 ahoj, takže dodržali čo napísala, dnes mi prišli peniaze za marec , neviem teda ako si to predstavujú, teraz budem ďalší mesiac čakať za apríl asi atď atď a vlastne to vychádza že vždy jeden mesiac bez príjmu. Čakám a som že v tomto mesiaci maj vyplatia oba mesiac a, marec aj april 😔
@lilly30 ja ani vymer nemam a to mi volali koncom aprila nech znova poslem cestne za marec a aj april rovno
@martinusik91 ja tiež nerozumiem podľa čoho to posielajú keď niekto nemá ešte ani marec a niekto už apríl...ale keďže manžel patrí pod Bratislavu tak sa nečudujem tam majú toho ozaj dosť
Ja BA.. Práve pipla za marec aj apríl....
ja som tiež BA, nemám ani výmer, ani za marec ani apríl, dovolať sa je nemožné... tak už neviem...
@andrejbobacik tak snáď sa už aj my dočkáme 😁
OCR na účte
Mne dnes konečne za marec 🙏
Aj mne práve nabehli 🙏🏻
Tak už aj ja mám a obe naraz aj marec aj april
@martinusik91 a mate aj vymer?dakujem

ja nemám tiež nič a to som posielala 26.3. dnes som tam volala a nie som ešte ani v evidencii. Ale bolo mi povedané, že určite do konca mája peniaze uvidím...zlaté...🙂