icon

Prišli vám už peniaze za OČR v čase koronavirusu?

adka_22
16. apr 2020

Ahojte 🙋🏼‍♀️, prosím Vás niekomu prišli už tento mesiac peniaze za OČR kvôli koronavirusu? Ďakujem 🙂

angelinja
7. máj 2020

dnes dosla za marec BA

frndza
7. máj 2020

Mne dnes prišla už za apríl ale spadám pod Žiar nad Hronom

meggi21
7. máj 2020

@kafri1 sú zriadená zvlášť maily. Toto je pre poprad.
KoronaPP@socpoist.sk

simusska
7. máj 2020

Och...ja nemám stále nič 😥

lenka7477
7. máj 2020

mne dnes za marec prišli peniaze 🙂

mamina456
7. máj 2020

BA zatiaľ stále nič... ani za marec, ani za apríl.

mamina456
7. máj 2020

nie je inak sranda, že niekomu nič a niekomu za dva mesiace?

lenka7477
7. máj 2020

@mamina456 to nieje sranda , ale smutná realita ...majú v tom strašný zmätok ☹ ja som tento pondelok volala už asi 15 x , a nič mi nepovedali ☹ myslela som, že ani tento mesiac nič nepríde . Pani mi povedala, že vyplácajú neustále , nie len vo výplatných termínoch .

jajamalka
7. máj 2020

tiež BA, ani marec, ani apríl zatiaľ

555nika555
7. máj 2020

@katarinabelakova ja som sa predvčerom dovolala do sicálnej poisťovne a dobre že som im ešteraz poslala aj celu ziadost aj cestne vyhlasenie za marec, lebo zevraj im prisiel mail az 28.4 co som posielala druhykrat pre istotu, normalne som poslala 16.3. a čestné 31.3. , ale som si povedala ze ked posielam čestné vyhlásenie za apríl tak som poslala ešteraz mailom aj za marec a to mi už aj potvrdzujúce maily prišli, včera mi poštou prišiel výmer a ked som sa dovolala do soc. poisťovne tak ma ubezpečila že peniaze pošlú spolu marcové aj aprílové v poštovom kolobehu po 13. máji (ja som si dala na adresu poslať kedže nemam učet) .. a pani mi potvrdila ze tam mam dávku v ich systéme. tak dúfam ze dodrzia termín lebo teraz sme odkázané na tieto dávky. katarinabelakova odporučím ti ešteraz poslať aj žiadosť aj čestné vyhlásenie za marec a aj čestné vyhlásenie za apríl, možno vás nemajú ešte zaevidovaných, podla mna v marci museli mať niečo so systémom kedze to ani neevidujú, asi boli preťažení 🙂 ja ich chápem že toho majú teraz veľmi veľa, ale čo máme my ženy matky robiť? ja mam 5 ročného syna a nemozem ho nechat doma samého aj s tou myslienkou, že možno ked skonci OČR tak ktovie ci ma zamestnávateľ nechá pracovať v robote a neskončí to výpovedou. za ten čas si aj zvyknú bezomna v práci.

mamina456
7. máj 2020

@lenka7477 ja viem... "sranda" bola myslená v úvodzovkách... ja tiež čakám každým dňom že nabehnú... a keď potom čítam, že niekomu už vyplatili dva mesiace... nechápem ako to je nastavené.

lenka7477
7. máj 2020
katarinabelakova
7. máj 2020

@555nika555 ano ešte 5 maja som posielala na koronaBA ako mi poradili kedze som sa nedovolala napisala som im co a ako, aj som poslala obe cestné vyhlasenie, ale nedostala som žiadnu odpoveď zatial. Tak som zvedavá

11zuzana
7. máj 2020

@mamina456 ja patrím pod BA mne prišli za marec aj apríl, ale v pondelok mi volala pani zo soc. a posielala som je ešte raz česť. prehlásenia

martinusik91
7. máj 2020

@majakk nie vymer este nemam

blska381
9. máj 2020

Manzel tiez caka kedy pride za marec, furt nic, aj skusal volat a nedovolal sa furt mali obsadene, neprislo ani za marec ani za april, tak som zvedava kedy

kafri1
9. máj 2020

@blska381 ja som sa nakoniec v stvrtok dovolala, pani povedala, ze ziadost je nahrata v systeme, financne plnenie tam este nie je, paruju to s cestnymi prehlaseniami, maju toho straaaasneee vela.... som soc BA

majakk
11. máj 2020

Mne stale nic

mamina456
11. máj 2020

podobe... ani mne nič stále... uvidíme či do toho 15.5. prídu

katarinabelakova
11. máj 2020

@mamina456 podobne stále nič za marec neprislo. Ani odpovede z BA ked som im posielala maily a všetko ešte raz tam. Choré toto

mamina456
11. máj 2020

@katarinabelakova teraz som volala... že marcovú dávku som mala spracovanú 8.5, takže dnes, zajtra by mi mali peniaze nabehnúť. Čo sa týka apríla, tak ten spracovaný nemajú... tak to vidím až o mesiac...

katarinabelakova
11. máj 2020

@mamina456 dobre ze niektorý dostali uz aj aj a niekto vôbec. To je system na jednotku úplne

simusska
11. máj 2020

Taktiež stále nič.

dorema
11. máj 2020

ani ja nic, uz skoro 2 mesiace. Esteze mam zarabajuceho muza. Chory system

zara0201
11. máj 2020

Baby teraz cinklo,aspon marec konecne!

kafri1
11. máj 2020

To je výborné, ja stále nič ☹ tak som fakt zvedavá, na stránke socky píšu, že do dvanásteho mája za marec, tak to im už veľa času neostáva 😢

dorema
11. máj 2020

@kafri1 to bude zazrak do teho 🙂
ja som uz aj stratila nadej. musia mat v tom velky chaos 🙈

blska381
11. máj 2020

Nam tiez stale nic, skusim zavolat, uz nemaju vela casu, dnes je to uz 60 den od 11.marca co je manzel OCR

simusska
11. máj 2020

Ja budem mať 60 dní v sobotu. Ja som posielala do LM, už som im tam x krát volala a peniaze stále nemám. Vraj mám všetko ok.

matabb73
11. máj 2020

A máte všetko v poriadku? Lebo kolegovi tiež nechodili a potom mu volali, že tam má nejaký dlh o ktorom nevedel, takže mu to asi zamietnu.