icon

Prišli vám už peniaze za OČR v čase koronavirusu?

adka_22
16. apr 2020

Ahojte 🙋🏼‍♀️, prosím Vás niekomu prišli už tento mesiac peniaze za OČR kvôli koronavirusu? Ďakujem 🙂

kafri1
14. máj 2020

@maria.vinea to som teda aj ja zvedavá na zázrak, mne tiež to isté povedali, žiadosť evidujú ale musia ju ešte spárovať ....

lilly30
14. máj 2020

@maria.vinea no ja dúfam že zajtra to budeme mať vyplatené ...😉

dorema
14. máj 2020

Neverim, ze príde do zajtra. Vsetko som poslala na cas. Na email neodpisuju. Takze ani OCR za marec ci april a ani RP zatial 🤣. Hlavna vec, ze hadzu vinu na ludi za neposielanie tlaciv a pod. Maju v tom bordel a hotovo

kafri1
14. máj 2020

Zázrak, volala mi tetuška zo sociálnej, že dostala na stôl moju žiadosť, volala zo Žiliny, kde bývam, firma má oficiálne sídlo v Bratislave, tak ja som tam posielala žiadosť, ale nakoniec ju oni preposielali do Žiliny ?! a ona to teraz dostala na stôl....

maria.vinea
14. máj 2020

@kafri1 oooh zázrak veru

maria.vinea
14. máj 2020

@dorema ja som bola aj osobne v Košiciach a pislali ma domov,treba čakať... Vraj...len dokedy

monulienka86
14. máj 2020

Mne tiež neprišlo ani za marec.Volala som 20.aprila pani mi povedala že mám všetko v poriadku a 27.4 mám čakať za marec,samozrejme nič neprišlo.Volala som 4.maja a zase pani povedala že mám všetko v poriadku že evidujú moju žiadosť aj cestne,že 7.5 majú ďalší vyplatny termín a zase nič neprišlo.Tak čakám či zajtra náhodou neprídu peniažky aspoň za marec a keď nie tak budem v pondelok zase volat ale už asi nebudem príjemná.Ja chápem,že majú toho veľa,ale z čoho máme zit?

198
14. máj 2020

@adka_22 ja od marca ešte nemám nič ide ma šľak trafiť na sľúbili a viac to stať nerieši viac na očr nepôjdem

zara0201
14. máj 2020

Marcova prisla v pondelok,aprilova dnes.

jamika84
14. máj 2020

No baby,tak dočkala som sa..poslali mi za marec ocr...neviem preco neposlali hneď aj za april keď su v omeškaní,,papiere majú,tak neviem kde je zas problém..ach jaj🙄

198
14. máj 2020

Tak to potom nechápem ako to robia

anikazia
14. máj 2020

Ahojte, dosiel niekomu mail ze musi dolozit nejake papiere? Mne dosiel dnes a aj mi napisali na aky mail to mam poslat ale mail neexistuje.... Snazim sa dovolat do BA ale samozrejme nikto to neberie respektive maju stale obsadene.

uglybetty1234
14. máj 2020

mne volali, ze ci som odoslala cestne prehlasenia, co som samozrejme potvrdila. Poprosila ma aby som ich poslala este raz priamo na jej email.kontakt - to bolo v pondelok. A zasa nic.

dorema
14. máj 2020

@maria.vinea natahuju cas, keby sa aspon hned vyjadrili ci je ziadost OK 😩. Clovek aby zo vzduchu zacal zit...

majakk
14. máj 2020

Ja stale nic,ani marec,ani april

blska381
14. máj 2020

@lilly30 toto iste teraz riesi moj manzel, hlavne ze tiez volala vsetko ma v poriadku a aj spätna automaticka odpoved dosla ked posielal cestne vyhlasenie a dnes email, ze nemaju cestne vyhlasenie, ja to vidim tak, ze to poslali vsetkym lebo sa v tom sami nevyznaju a uz nemaju energiu hladat kde co kto dosral....

adka_22
autor
14. máj 2020

@198 ach nerozumiem, ja už mám aj za marec aj za apríl.
23.03. Som posielala žiadosť, 27.3. čestné vyhlásenie. Držím palce všetkým nech to čím skôr vyplatia 🙏🏻 katastrofa takto nechať bez peňazí matky s deťmi a keďže ako hovoria pracujú vo dne v noci každý deň tak aspoň za marec by mali mať už všetci vyplatene preboha 😳

dorema
14. máj 2020

@blska381 mne nic neposlali. Kiezby aspon to napisali. Este som im aj znova pisala a radsej prilozila vsetko este raz a aj tak nic. Ani buuu ani meee 🤔. V sobotu to bude 60 dni...

blska381
14. máj 2020

Ja dnes napisem na ministerstvo, nech vyvedu dosledky, nech si to tam preklepnu, nech tam poslu posily,nech si naberu brigadnikov na to pracne parovanie, ked nestihaju, nech to nejak riesia... tak manzel volal v pondelok, ze vsetko ok a dnes mu pisali email, ze nemaju cestne vyhlasenie, ze ma poslat a hlavne ze to posielal 27.3. a dosla mu aj automaticka odpoved.. ako fakt nechapem

dorema
14. máj 2020

@adka_22 mali poriesit vsetkym marec a potom april. Nechapem ich system. Tie cestne prehlasenia bol uzasny napad... Clovek sa nedovola a na mail ziadna odozva. Nastastie mam muza, no peniaze aj tak treba. Neviem si to predstavit byt slobodnou mamou teraz 🙈

kafri1
14. máj 2020

presne tak, nechápem, ako to riešia, prečo už posielajú už apríl, keď niekto nemá marec...

adka_22
autor
14. máj 2020

@dorema no radšej si to ani nepredstavujme 🙏🏻 našťastie u nás tiež muž pracuje a mame aj nejakú rezervu , ale presne peniažky treba keďže nie každý je na tom takisto.
Majú v tom neporiadok, keďže ako čítam niektoré žiadosti a prehlásenia sa stratili museli ich posielať na novo a zas len čakať majú, či to bude už v poriadku. Jedna veľká komédia alebo skôr tragikomédia toto cele 🤦🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

laruska
14. máj 2020

o rana tam volam zvoni a nic.....nikto nedvyha kamaratka ma uz aj za april,ja ani za marec :(

zazalienkas
14. máj 2020

Ja mám rozhodnutie od 18.4. doma pobočka BA vystavené bolo 7.4. a peniaze nikde v pondelok som sa dovolala konečne a dostala kontakt priamo na pani ktorá mi spravuje OČR kde som poslala znovu čestné vyhlasebia, pretože ich vraj neevidujú doteraz peniaze nikde ani marec ani apríl som prevelice zvedava či prídu zajtra a či obe alebo len za marec a či vôbec ak nie tak budem volať znova keď nezdvihnu napíšem im krásny mail zas a znovu

jamika84
14. máj 2020

@zazalienkas mne dnes vyplatili ocr za marec,myslela som ze aj apríl uz poslu kedze su v omeškaní,ale prd makov.Papiere v poriadku a aj tak maju vecne problém s niečím.Tak ja neviem no...seky majú byť vyplatené na čas a na peniaze cakas 2mesiace..to nikoho netrápi odkial máš zobrat na šeky,ram nedaju lehotu 60 dni..normalne som nasrata na ten system celý..

amadea3
14. máj 2020

@blska381 aj mne dnes prisiel mail so ziadostou o doposlanie Cestneho prehlasenia za marec. Len skoda ze som im ho posielala uz 27.3., prisiel mi aj spatny mail o zaevidovani....Tak som zvedava, ci a kedy to spracuju...

majakk
14. máj 2020

@zazalienkas mozem poprosit tel.cislo do BA,na ktore ste volali? Ja tiez nic,ani marec,ani april a ani ziadne rozhodnutie mi neprislo,dakujem pekne

jamika84
14. máj 2020

Ja tiez ziadne rozhodnutie nemam,ale aspon za posraty marec nieco prišlo konečne

danushka23
14. máj 2020

@anikazia ano, mne dnes prisla vyzva, ze mam dolozit cestne prehlasenie za marec, ktore som uz 3 x posielala, takze som to poslala stvrty krat, vo vyzve bol uvedeny tento mail: cvba@socpoist.sk, obratom mi odpisal veduci oddelenia, ze dakuje za spolupracu. Patrim pod Bratislava Ruzinov...

misulienka84
14. máj 2020

Ja mám Očr už aj za april..prišla mi 7.5 ,potom týžden nato aj vymer,komunikujem s pani,ktorá má ma na starosti,posielam všetko jej na mail.😉