icon

Riešenie obdobia pred nástupom do škôlky

7. júl 2025

Dcera ma 3 roky v marci a do skolky zoberu az od septebra. Cize pol roka bez rodicaku a do prace ist nemozem. Ako to riesit?

gelifil
7. júl 2025

preco nemozes do prace?najdi sukromnu, tam ju vezmu

pribinak
7. júl 2025

Otec na materskú a ty do prace

zuzanockamt
7. júl 2025

- súkromná MŠ,
- obvolať dostupné MŠ v okolí,
- opatrovateľka, babka, ...,
- dať výpoveď, poberať podporu a hľadať inú prácu,
- osoba starajúca sa o dieťa do 6 rokov
Závisí aj od toho, či ste na starostlivosť dvaja, alebo si sama.

zuzanockamt
7. júl 2025
@pribinak

@pribinak Na MD môže ísť do 3 rokov. Ona potrebuje vykryť marec - september, to už dieťa bude mať 3 roky, takže MD pre otca nehrozí.

pribinak
7. júl 2025
@zuzanockamt

@pribinak Na MD môže ísť do 3 rokov. Ona potrebuje vykryť marec - september, to už dieťa bude mať 3 roky, takže MD pre otca nehrozí.

@zuzanockamt pravda

balerina2025
7. júl 2025

zistit ine skolky.
a ty do prace.

anjelicek26
7. júl 2025

Daj sa na cakacku do skolok v okoli, mozno sa uvolni. Inak ako pise kocka vyssie, sukromna skolka allebo ine alternativy, je ich dost

any3108
7. júl 2025

Mala si dať prihlasku teraz v máji na ďalší šk. Rok s tým, že by dieťa nastúpilo napr. Od januára
Skús teraz obvolať škôlky, či nebudú mať voľné miesta od januára alebo marca

denkabemommy
7. júl 2025

Rozhodne obvolať škôlky v meste. Určite niektoré miesto mať budú. Ja som tak pred sťahovaním hladala škôlku v decembri -vo februári syn nastupoval 🙂 takže dá sa, netreba sa fixovať na jednu

nikaeli
7. júl 2025

A skúsila si to? moja je tiež marcová a nastúpila do MŠ ako 2,5-ročná. Syn je januárový, 4 mesiace chodil do detského centra a od januára do MŠ.

siska53
7. júl 2025

@author mozes byt na starostlivosti o dieta do 6 rokov, nahlasis to zdravotke. Ale to je bez prispevku, len, ze si nemusis zdravotnu platit. Alebo jej najdi súkromnú a ty sup do prace. Ja som takto musela....

ls56
7. júl 2025
@pribinak

@pribinak to tazko ked uz bude mat v marci 3r a od marca otec na MD?

kris_tin257
7. júl 2025

Najjednoduchšie je súkromná škôlka tam berú hocikedy v priebehu roka a vrátiť sa do práce 😊

pribinak
7. júl 2025
@ls56

@pribinak to tazko ked uz bude mat v marci 3r a od marca otec na MD?

@ls56 čítaj hore