Riešenie obdobia pred nástupom do škôlky
Dcera ma 3 roky v marci a do skolky zoberu az od septebra. Cize pol roka bez rodicaku a do prace ist nemozem. Ako to riesit?
Otec na materskú a ty do prace
- súkromná MŠ,
- obvolať dostupné MŠ v okolí,
- opatrovateľka, babka, ...,
- dať výpoveď, poberať podporu a hľadať inú prácu,
- osoba starajúca sa o dieťa do 6 rokov
Závisí aj od toho, či ste na starostlivosť dvaja, alebo si sama.
Otec na materskú a ty do prace
@pribinak Na MD môže ísť do 3 rokov. Ona potrebuje vykryť marec - september, to už dieťa bude mať 3 roky, takže MD pre otca nehrozí.
@pribinak Na MD môže ísť do 3 rokov. Ona potrebuje vykryť marec - september, to už dieťa bude mať 3 roky, takže MD pre otca nehrozí.
@zuzanockamt pravda
zistit ine skolky.
a ty do prace.
Daj sa na cakacku do skolok v okoli, mozno sa uvolni. Inak ako pise kocka vyssie, sukromna skolka allebo ine alternativy, je ich dost
Mala si dať prihlasku teraz v máji na ďalší šk. Rok s tým, že by dieťa nastúpilo napr. Od januára
Skús teraz obvolať škôlky, či nebudú mať voľné miesta od januára alebo marca
Rozhodne obvolať škôlky v meste. Určite niektoré miesto mať budú. Ja som tak pred sťahovaním hladala škôlku v decembri -vo februári syn nastupoval 🙂 takže dá sa, netreba sa fixovať na jednu
A skúsila si to? moja je tiež marcová a nastúpila do MŠ ako 2,5-ročná. Syn je januárový, 4 mesiace chodil do detského centra a od januára do MŠ.
Najjednoduchšie je súkromná škôlka tam berú hocikedy v priebehu roka a vrátiť sa do práce 😊

preco nemozes do prace?najdi sukromnu, tam ju vezmu